Aktuális

Ez a karácsony igazi szelleme! Idegenek lepik meg egymást adventkor – képek

Bors

Létrehozva: 2017.12.12.

Az ajándékok utáni nagy rohanásban sokan szakítanak idôt egy-egy kedves gesztusra, és számukra ismeretlen embereket ajándékoznak meg  vagy csalnak mosolyt az arcukra.

Egyéves hóembert árulnak

Egy vízzel teli dunsztosüvegbe helyezett répát és néhány gombot árulnak vízben áztatva a Pécsi Vásárcsarnok egyik zöldségesstandjánál. A humoros ötletgazdák kreatívan csak „tavalyi hóemberként” árulják a zöldséget. Egyértelműen jó reklámfogás, és feldobja a pultnál válogatók kedvét is.

Kapaszkodó helyett szaloncukor

Múlt szerdán a fővárosi 34-es busz sofôrje teleaggatta a jármű belső terét szaloncukrokkal, amikből az utasok kedvükre csemegézhettek. – Mindenkit lenyűgözött az ötlet, még a máskor fagyosan egymás mellett ülő idegenek is beszélgetni kezdtek egymással – számolt be az egyik utas.

Nem elveszett csomag

Egy fiatal lány talált rá az ajándékszatyorra, amiben egy saját kezűleg készített kerámia teáskészlet volt az Örs vezér tere felé tartó HÉV-en. Valaki ajándékba hagyta ott másnak. A megtaláló lány azonban nem vitte el. – A csomagot otthagytam a szerelvényen, remélve, hogy majd egy olyan találja meg, aki jobban ki tudja használni. A napomat viszont kellően bearanyozta – emlékezett vissza lapunknak a fotó készítője.

A Mikulás is velünk utazik

Utazás közben rengeteg furcsa jelmezbe öltözött figurával találkozhatunk. Többnyire szórakozni induló fiatalok bújnak maskarába, de az ünnepek közeledtével az idősebbek is kedvet kapnak hozzá. A 2-es metrón vicces pillanatokat szerzett az utasoknak, amikor egyszerre jelent meg a Télapó és Jack Sparrow, a Karib-tenger kalózai filmek főszereplője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek