Aktuális

Tárgyaláson vágta fel ereit a hat vádlott

Bors

Létrehozva: 2017.11.17.

Egyszerre vágta fel az ereit a tárgyalóteremben hat, garázdasággal vádolt férfi pénteken egy moszkvai bíróságon – írja az MTI az orosz Interfax hírügynökségre hivatkozva. A csecsen származású vádlottak megdöbbentő akciójukkal kilátástalan helyzetük miatt tiltakozhattak. Egyikük ügyvédje az újságíróknak azt mondta, hogy a hat férfit már 2015 óta tartják fogva egy érttermi verekedés miatt, és a bíróság pénteken is csak a letartóztatásuk hosszabbítását mérlegelte.

A rendőrség vizsgálja, hogyan vihetett borotvapengét a tárgyalóterembe Umar-Hami Idriszov, Rambek Muszragilov, Sahman Abdujev, Aszlan Mahmutmerzajev, Samil Szadujev és Abdula Szatabajev. A Moscow Times azonban úgy tudja, nem borotvapengével, hanem öngyújtóval sebezték meg magukat. A vádlottakat azonnal ellátták az orvosok, sérüléseik nem lehetnek túlságosan súlyosak, mert a tárgyalás állítólag még pénteken folytatódik.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek