Habár nem a legolcsóbb húsok közé tartozik, mégis kedvelt étel a marha, azonban jó, ha tudjuk, hogy a szakértők nem ajánlják a hosszú ideig való tárolását. A darált marhát egy-két napon belül fogyasszuk el, azonban arra figyeljünk, hogy ne dolgozzunk vele túl sokáig, különben keménnyé válhat a hús!
Azon se lepődjünk meg, ha a boltban vásárolt, frissen darált hús elveszti az élénk piros színét, és bebarnul, mire hazaérünk. Ez nem azt jelenti, hogy megromlott, csupán az oxigénhiány miatt veszített a kinézetéből. A fagyasztott darált marhahúsnak sem jó, ha négy-öt hónapnál tovább áll a mélyhűtőben, mivel veszíthet a minőségéből, ezért jobb, ha felcímkézzük, és fél éven belül elfogyasztjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.