Aktuális

Hajdúszoboszlói családi tragédia: barátai se mennek el László temetésére

Bors

Létrehozva: 2017.09.09.

Képtelenek megbocsátani a férfi tettét.

Noha még nem tudni, mikor lesz  az önmagával végző László és Beáta, valamint gyermekük, Milánka temetése, annyi bizonyos: sokan már most arról beszélnek, hogy virágot sem küldenek, elmenni pedig végképp nem hajlandóak a gyerekgyilkos szülő temetésére.

"Több régi baráttal is beszéltünk, és úgy döntöttünk, hogy akármikor is lesz, nem megyünk el a temetésre, sőt virágot sem küldünk. Aki gyerekkel ilyet tesz, az egysze­rűen megbocsáthatatlan, az ilyen ember nem érdemli meg, hogy elsirassák" - magyarázta a Blikknek László egyik régi barátja - míg Beáta szülőfalujában azt szeretnék: a kisgyermek ne kerülhessen egy sírba az apával.

Mint arról korábban beszámoltunk: a hajdúszoboszlói rendőrök elsőként az asszony holttestére bukkantak otthonukban - majd később megtalálták a férfi és kisgyermekük holttestét is a Kaba és Hajdúszovát közti erdőben. Valószínű, hogy az apa végzett kisfiukkal, valamint sejthető, hogy az anya is jelen volt, hiszen az ő holtteste mellett találták meg azt a térképet a zsaruk, ami az újabb tragédia helyszínére vezette őket. Az indokok azonban homályosak.

* * *

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az öngyilkosságmegelőzés.hu-t.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek