Aktuális

Ez a csodaszép modell elvesztette fél agyát, újjászületett, és esélyt kapott a teljes életre - fotók

Bors

Létrehozva: 2017.09.14.

Forrás: Facebook/Francesca Burr

Francesca Burr egy kórházi ágyban tért magához, a 27 éves nő fél fejét elvesztette, nem ismerte fel barátját, elfelejtette középső nevét, és az is kiesett a számára, hogy szülei már 10 éve elváltak. A beszámolók szerint a nő egy horrorisztikus balesetet szenvedett tavaly novemberben, leesett egy lépcsőn, és súlyos fejsérüléseket szenvedett. Agyába csontszilánkok fúródtak, ezért fejének egy jelentős részén elvesztette a koponyáját, és agyszöveteinek egy részét is el kellett távolítani.

Model's skull rebuilt with 3D printer after she smashes it falling down stairs

As Francesca Burr lay in a hospital bed with a bolt through her skull, she looked at a man claiming to be her boyfriend in utter bewilderment. The then 27-year-old artist and model couldn't remember her male visitor, her middle name, or that her parents had divorced 10 years earlier.

„Anyáék egy péntek esti vacsorából tértek haza, de nem tudták kinyitni a bejárati ajtót, mert a testemmel eltorlaszoltam” - mesélte a modell, akit szülei vérző füllel, orral és szemmel találtak a lépcsősor legalján.

Az élet azonban esélyt adott 28 éves általános iskolai tanárnak. Egy hónapig kómában feküdt, három nagyon komoly agyműtéten esett át, de 10 hónap elteltével esélye támadt a felgyógyulásra. Februárban kapott egy 3D nyomtatóval készített lapot, amely védi a koponya nélküli részt a fején. Bár Francesca gyorsan és sikeresen gyógyul, nem maradt nyom nélkül a súlyos baleset. A memóriája megsínylette az agyát ért sérülést, emellett vizelettartási problémák alakultak ki nála. De él, és már az is csoda, hogy esélye van teljes életet élni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek