Aktuális

Élőben közvetítette haláltusáját az összetört szívű férfi – megrázó videó 18+

Bors

Létrehozva: 2017.09.26.

Egy orosz kígyószakértő, Arslan Valeev tragikus öngyilkosságának lehetett bárki a szemtanúja, mivel a férfi élőben közvetítette agóniáját az interneten. A 31 éves férfi az exotikus állatoknak szentelte életét, ezen szenvedélyén pedig imádott feleségével, Ekaterina Pyatyzhkina-val osztozott. A vlogger párt sokan ismerik a YouTube csatornáikon futó kisfilmjeikből, a hiúzokkal és hüllőkkel foglalkozó videóik nagyon népszerűek Oroszországban.

Közzétette: Arslan Valeev – 2015. október 1.
Közzétette: Arslan Valeev – 2014. július 31.

A házaspár kapcsolata augusztusban ért véget, miután a Katya becenevű nőről kiderült, megcsalta férjét, aki dühében úgy megütötte, hogy a nő agyrázkódást szenvedett, mondták a pár barátai a Daily Mailnek. Családon belüli erőszakra hivatkozva a nő kezdeményezte a válást, és ezután új kapcsolatot kezdett egy másik férfival. Ez vezetett ahhoz, hogy Valeev először nyilvánosan esedezzen volt felesége bocsánatáért, majd egy élő közvetítés során oltsa ki saját életét. A kígyószakértő az egyik videójában elmondta, tudja, hogy a valóságnak semmi köze a tündérmesékhez, így azt is felfogja, vége a kapcsolatuknak, amiért ő a hibás és ezt nem képes megbocsátani magának.

Közzétette: Arslan Valeev – 2014. május 27.

Az utolsó felvételt a kisírt szemű férfi azzal a beköszönéssel indította, hogy: – Helló srácok, eljött az idő, hogy megtegyem, amit meg kell tennem.

Gyilkos méreg

A fekete mamba mérge nagyon hatásos, gyorsan szívódik fel az áldozatban; blokkolja az izomidegi kapcsolódásokat, vagyis azokat a jeleket, amelyek az agyból az idegrendszeren keresztül az izmokba áramlanak, így állandó bénulást okoz. Az áldozat a légzőizmok bénulása miatt, fulladástól hal meg.

Miután beállította a kamerákat, azt nem lehet látni, ahogy a halálos mérgű fekete mamba megmarja, viszont mindent lehet hallani. Miután közli, hogy lehet, hogy ebbe belehal, elmondja, a telefonjában van egy üzenet szerelmének. A férfi légzése folyamatosan lassul, de miközben elbúcsúzik a nézőktől, elmondja, hogy sosem gondolta volna, hogy ez történik majd vele, valamint újabb vallomásban közli, hogy mennyire szereti volt feleségét. Agóniája közben felolvassa Katya telefonszámát, majd elmondja, ha valaki értesítené, és a nő meglátogatná, nagyon boldog lenne. Mindeközben Valeev reszket, egyre rosszabbul van, haldoklik. Végül egy néző értesítette a mentőket, de ők kellő ellenméreg hiányában, és a harapás óta eltelt túl sok idő miatt már nem tudtak a férfin segíteni.

Valeev vállalta a kockázatot, tudta, hogy bele is halhat akciójába, de reménykedett a boldog befejezésben, hogy valaki időben értesíti szerelmét, és a nő elmegy a lakására, hogy megmentse. A férfi volt felesége nem kommentálta a történteket.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek