Aktuális

Meztelenül került elő Ausztriában az eltűntnek hitt magyar nő

Ny. A.

2017. augusztus 9. szerda 05:00

Három hétig eltűntként keresték Ausztriában a 29 éves Ajnát. Múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.

Egy osztrák luxushotelben dolgozott masszőrként a 29 éves Ajna, de július 17-én felmondott. Magyarországra indult volna, de ide már nem érkezett meg. Az oe24 nevű osztrák portál azt írja, a szálloda többi dolgozójának három nappal a felmondás után tűnt fel, hogy a magyar nő autója még mindig a hotel parkolójában áll. Jelentették a hatóságoknak, nem sokkal később pedig a magyar nőt regisztrálták az eltűntek között. Három hétig hiába keresték, nem bukkantak a nyomára.

Múlt hét pénteken viszont Ajna egy elhagyatott tóparti csónakházból került elő a Pörtschach nevű dél-osztrák faluban. Teljesen meztelen volt. Ő maga jött ki a csónakházból, miután meghallotta a közelben búvárkodó magyar turisták beszélgetését, akiktől segítséget kért. Ajna sértetlenül, de borzasztó állapotban került elő. Kiszáradt és a három hét alatt jelentősen lefogyott. Tántorogva járt,  eleinte a nevére sem emlékezett, össze volt zavarodva.

Saját elmondása szerint nem emlékszik rá, hogy került a csónakházba, és hogy mi történt vele, miután hazaindult a szállodából. Az osztrák sajtó kiderítette, hogy a Wörti-tó partján álló csónakház – ahol Ajna raboskodott – egy prominens vállalkozóé, aki régóta nem látogatta az ingatlant. Ugyanakkor szemtanúk arról számoltak be, hogy az elmúlt hetekben többször láttak egy kishajót horgonyozni a ház előtt, aminek egy idősebb férfi volt a kapitánya.

Többen különböző hangokat is hallottak kiszűrődni a házból. Az osztrák rendőrök egyelőre tanácstalanok a rejtélyes üggyel kapcsolatban. Megkerestük a külügyminisztériumot, értesültek-e az esetről, de eddig nem válaszoltak.    

További cikkek

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Tűz

Tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre kórházban

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

MU: Fabrizio Romano így vélekedik C. Ronaldo távozási szándékáról

ripost.hu

Friss hírek érkeztek a Szent Imre kórházban történt tűz kapcsán

origo.hu

Átrepült egy ember a 80-nal hajtó buszon, az utasok reakciója felülmúlhatatlan volt

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

Magyarázatot találtak a Föld-szerű bolygók keletkezésére

nemzetisport.hu

Gyirmót: az északmacedón listavezetőtől igazoltak balszélsőt – hivatalos

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

ripost.hu

10 fontos tény az omikronról, a hazai esetszámok 90 százalékáért felelős mutációról

szon.hu

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek