Aktuális

Implantátuma mérgezte a halálos betegnek hitt anyát

Bors

2017. augusztus 8. kedd 21:00

Kilenc éven keresztül költött el különböző kezelésekre 17 millió forintnyi fontot a 38 éves Kathy Richmond. Így részt vett reiki kezelésen, köpölyözésen, akupunktúrán, reflexológián, kranioszakrális terápián és még hasonlókon is, de továbbra is beteg maradt.

Még 207-ben mellnagyobbító műtéten esett át a négygyermekes readingi anya, ahol az A kosaras mellét G kosarasra növelték. Több mint másfél millió forintinyi fontot költött rá a második gyereke születése után.

„Sosem utáltam a melleimet. De megváltoztak, mikor megszültem a két idősebbik gyerekemet” – mesélte. Több mint 180 centi magas, amivel nagyobb mellméretet is el tudott képzelni magának, pénze is volt rá, így gondolta, miért is ne.

Aztán két évvel később komolyan beteg lett, amiről ma azt gondolja a „szilikonmell betegségnek” köszönhető, ami egy máig el nem ismert betegség – a brit ÁNTSZ, az NHS sem ismeri el –, és amit egyelőre nem is igazoltak. Ugyanakkor az NHS-nek van egy listája, amelyben a mellnagyobbítás lehetséges mellékhatásit sorolják fel, így például az allergiás reakciókat.

„Nem gondoltam, hogy az implantátumaim miatt van” – magyarázta Kathy. „Az asztmám, amiből gyerekorom óta kinőttem, visszajött, és a körmeim is elkezdtek hámlani.”

Extrém fáradtság lett úrrá rajta, ami miatt a fitneszoktatói munkáját is feladta. Elment a háziorvosához is, aki a pajzsmirigyproblémákat diagnosztizált nála. „Tényleg voltak pajzsmirigyproblémáim, de nem tudom miért. Dermatofitózisban is szenvedtem, ami egy gombás fertőzés és számos más bajom is volt” – magyarázta az anya.

2014-től lett igazán nagyon beteg: „csalánkiütések, agyi köd, súlygyarapodás, depresszió, szédülés, hajhullás és így tovább” – sorolta.

Rengeteg fajta kezelést kipróbált, de semmi sem hozott változást, aztán egy alkalommal egy homeopata azt javasolta neki, hogy vegye ki a mellimplantátumait. „Ahogy elmondta, teljesen ledöbbentem, hogy a dátumok megegyeztek.”

Két évvel későb vetette ki végül a szilikont 2 millió forintért, de úgy tűnik, azóta minden gondja megoldódott.„A jó hír, hogy azóta jobban vagyok. Ahogy eltávolították őket, megkönnyebbülést éreztem a mellkasomban. ezért mondtam el mindezt, hogy más nők ne szenvedjene úgy, mint én tettem.

További cikkek

Időjárás

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat