Aktuális

Zsidó nővér szoptatta meg a 9 hónapos palesztin babát

Bors

Létrehozva: 2017.06.09.

Egy fiatal pár és a gyermekük baleset szenvedett, amikor összeütközött autójuk frontálisan egy busszal - írja a Yahoo. Az apa a helyszínen életét vesztette, az édesanya komoly fejsérülést szenvedett, mert nem volt bekapcsolva a biztonsági öve. 

Az anya nem volt olyan állapotban, hogy szoptatni tudj a gyermekét, a kicsi pedig nem fogadta el a cumisüveget és 7 órán át sírt, hogy a megszokott módon ehessen. A csecsemő nagynénje egy zsidó ápolónőt kérdezett meg, tudna e segíteni neki, olyan nőt találni, ami meg tudja szoptatni a babát. “Nem haboztam, hiszen éppen nekem is van kisbabám, és felajánlottam a segítségem” - mesélte a nővér.

A műszakjában ötször is megetette a babát. A kisfiú nagynénje megölelte és megköszönte a nőnek és hozzátette, nagyon meglepődtek azon, hogy egy zsidó nő hajlandó megszoptatni egy palesztin gyereket. A nővér erre csak annyit mondott: minden anya megtenné.

A nővér miután hazament egy Facebook-csoportban kért segítséget a babának, ahol nagyon hamar sokan felajánlották magukat. Volt olyan, aki hajlandó volt arra is, hogy utazzon azért, hogy megszoptathassa a kicsit. A hírek szerint a baba most remek egészségnek örvend, ezért a nagyszüleihez megy, ahol az egyik nagynénje próbálja majd etetni. Az édesanyja viszont még nincs olyan állapotban, hogy kiengedhessék. 

A arab-zsidó konfliktusról itt olvashat! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek