Aktuális

Rémület a pályaudvaron: kilencszer erőszakolták meg Laurát

V. Zs. 

2017. június 22. csütörtök 09:45

<p>Érthető módon megviselve és összetörten vett részt azon a hétfői tárgyaláson G. Laura, akit 2016 augusztusában három férfi többször is megerőszakolt a németországi Mühlhausenben. </p>

Forrás: Pintér Péter

A magyar nő épp a helyi karneválról tartott hazafelé, amikor a vasútállomás közelében három férfi odalépett hozzá. Egyikük nem kertelt, s csak annyit mondott neki, miközben megragadta a karját, hogy most bizony szexelni fognak.

Laura próbált ellenállni, de az esélyek nem kedveztek neki. Berángatták őt egy viadukt alá, ahol a földre lökték, lehúzták a nadrágját és befogták a száját, hogy ne kiabálhasson. Ezután hosszú kínokat kellett kiállnia, ugyanis a kéjre éhes férfiak kilencszer erőszakolták meg. Orálisan is kényeztették magukat, de vaginálisan és análisan is közösülésre kényszerítették áldozatukat. Utóbbi miatt esetenként egyszerre ketten is neki tudtak esni szegény Laurának, aki bár igyekezett ellenállni, próbálkozásait rúgásokkal és ütésekkel jutalmazta a trió. Emellett ráadásul elszedték a nő telefonját is, amellyel még videókat is készítettek az üzekedésről.

Óvszert azonban egyikük sem használt, s éppen emiatt a rendőrség gyorsan el is fogta a támadókat. A DNS-mintájuk alapján ugyanis beazonosították a három etióp férfit, vagyis Isaak N.-t, Medhanie A.-t és David T.-t.

A 28 éves nőt állapota miatt csak röviden hallgatták ki hétfőn, azt azonban így is elmondta, hogy a tettesek mindegyike há­rom-három alkalommal erőszakolta őt meg. 

Az egyik vádlott, a 23 éves Isaak M. a tárgyalás során bevallotta, hogy szexelt Laurával, azonban azt állította, hogy ebbe a nő is beleegyezett. – Eléggé be­rúgtam a karneválon és egyszer lefeküdtem vele. És bár ve­lem volt két másik férfi is akkor, de nem Medhanie és David – nyilatkozta Isaak.

A másik két vádlott valóban tagadja, hogy részt vett volna ebben a szörnyűségben, állításuk szerint mindketten otthon voltak a kérdéses időben. A tárgyalás folytatódni fog.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

mindmegette.hu

Csillagjegyek az ágyban: a horoszkóp döntheti el, mennyire szenvedélyes a férfi

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

metropol.hu

Sokkoló jövő: Bill Gates a Covidnál is pusztítóbb világjárványt jósol

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó