Aktuális

Félholtra szurkálta az anyját, majd levágta péniszét a tini

Bors

Létrehozva: 2017.06.03.

<p>Élő adásban beszélt a horrorról a 16 éves fiú apja.</p>

Emma Barnett rádióműsorában beszélt egy Brightonban élő édesapa arról, mit tettek a drogok a fiával. A BBC 5 adásában elhangzott szavak több, mint rémisztőek. A brit férfi, aki a műsorban csak Nickként mutatkozott be, elmondta, egy éjjel miként késelte kis híján halálra saját édesanyját az akkor 16 éves fia - majd a tini miként fordította maga ellen a pengét, hogy lemetssze péniszét.

A kannabiszfüggő fiú aznap este egy kést vitt magával aludni, majd éjszaka, amikor magához tért, támadásba lendült. Többször belemártotta a kést anyjába, majd elkezdte levágni a saját nemiszervét. Szerencsére a történtek óta az asszony is felépült sérüléseiből, valamint a fiú sérült péniszét is vissza tudták műteni - noha rá még számos beavatkozás vár. Állítólag az egész - drogos kábulatban elkövetett - incidensből semmire sem emlékszik. Bódulatát egyébként a marihuána egyik rendkívül magas hatóanyagú változata, a “skunk” okozta. 

“Az ember el sem tudja képzelni, hogy ilyen megtörténhet. Az egész olyan szürreális volt, mintha csak egy ablakon át nézném, és az egész valaki mással esett volna meg” - emlékezett vissza az apa, milyen volt egy súlyos tévképzetektől szenvedő fiút nevelni. “Kényszerképzetei voltak. Gyakran aludt egy teniszütővel az ágyban, mert azt hitte, emberek élnek a falakban. Emlékszem egy alkalomra, amikor azt bizonygatta, hogy hableányok igenis léteznek.”

A fiú a támadás óta börtönben és pszichiátrián is jelentős időt töltött el. Jelenleg tiszta - számolt be apja, aki azért döntött úgy, hogy ország-világ előtt beszél a történtekről, mert fel szeretné hívni a drogok veszélyeire is a figyelmet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek