Aktuális

Fanni krokodilok közé merült alá

BLN

Létrehozva: 2017.06.10.

Élete egyik nagy álma teljesült Bartanics Fanninak, aki két éve barangol a nagyvilágban. A nyolc hónapja Mexikóban élő lány végre krokodilok közé merülhetett, mint a Borsnak mesélte, eddig erre nem volt lehetősége.

– A kedvenc állatom, teljesen meg vagyok bolondulva értük. A sötét vízbe ereszkedni félelmetes volt, nem tudtam, mire számítsak – számol be Fanni. Fannira négy búvár vigyázott, csendben kellett várniuk, mire a lány szembenézhetett a vízben az amúgy békésen viselkedő vadállattal. 

A mindennapi élet persze nem kizárólag élményeket nyújt a 28 éves utazónak:

– A hegyi utakon órákig kell autókázni a célig. Nemrég belefutottam egy tüntetésbe, azonnal ott termett a helyi keresztapa. Spanyolul tárgyaltam vele, azt is „behazudtam“ neki, hogy segélyszervezetnél dolgozom. Nem akartam visszafordulni, hogy újabb négy órát vezessek, ahonnan jöttem – osztja meg Fanni.

Az egész megye megkerülése így is tizenkét órás vezetést jelentett. A hegyi utakon állandóak a fekvőrendőrök, sosem tudni, mikor jön a következő. – Jóformán darabokra hullott az autó, mire visszavittem a kölcsönzőbe. A bennszülöttek kifeszített kötéllel szoktak megállítani, ilyenkor venni kellett tőlük valamit, vagy útdíjat fizetni, hogy áthaladhassak – sorolja Fanni, akit nemrég egy rák is megcsípett: akitől hirtelen spanyolul kért tőle bocsánatot.

Fanni a kalandozásai mellett egyébként keményen dolgozik is, nemrég indított saját vállalkozást életmódtanácsadóként, és közösségi oldalak kezelésével, videó készítésével is foglalkozik. Utazásai során pedig hobbiból – némi zsebpénzért – házak felvigyázását vállalja. – Digitális nomád vagyok – mondja magáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek