Aktuális

Cserbenhagyó kamionos miatt ütköztek a barátok Sződligetnél

L. B.

Létrehozva: 2017.06.11.

<p>Frontálisan ütközött össze két autó még május végén az M2-es autóúton Sződligetnél. Szinte hihetetlen, de az elképesztő balesetet mindenki megúszta élve.</p>

A szabályosan haladó Golf utasai állítják: egy cserbenhagyó kamionos repítette át őket a szemközti oldalra. A kocsit vezető Gajdor Zsolt egyik jó barátjával, Varga Zoltánnal utazott, amikor megtörtént a baj.

– A szélső kapaszkodósávban haladtunk, amikor egy óriási nyomást éreztünk hátulról. Olyan erővel jöttek belénk, hogy a szemközti sávban haladó fordossal találtuk szembe magunkat – emlékezett vissza a szörnyű pillanatra a Borsnak az anyós­ülésen ülő Zoltán. – A kikanyarodásnál mindketten belenéztünk a visszapillantóba. Az egyik pillanatban még nem volt ott semmi, aztán meg már repültünk.

Az ütközésnek akkora ereje volt, hogy a két autó szinte felismerhetetlenségig roncsolódott. Zsoltnak leszakadt a füle, eltört az orra, az első kerék pedig annyira beépült a kocsiba, hogy darabokra törte a lábát.

– Amikor magunkhoz tértünk, már a mentősök is ott voltak. Közelről láttam a barátom nyílt törését. A fülét sikerült visszavarrni, a lábába pedig egy hatórás műtét során helyeztek be egy óriási fémdarabot – meséli Zoltán, aki kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. Bár úgy volt, hogy kiveszik a lépét, de végül nem volt rá szükség.

Hihetetlen, de a balesetet okozó kamionos megállás nélkül továbbhajtott. A szerencsétlenül járt fiúk állítása szerint a rendőrség meg sem hallgatta őket az ügyben, vizsgálat nélkül lezárták a nyomozást, mondván: a fiúk „nem tudták befejezni az előzést”. Zoltán és Zsolt ugyanakkor állítják, semmiféle előzés nem volt a részükről, és ezt a velük ütköző Ford vezetője (aki könnyebben sérült a balesetben) is tanúsítja.  

– Felháborító ez az egész, szeretnénk megtalálni a ka­mionost és kideríteni, hogy mi is történt pontosan! – mondta Zoltán.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek