Aktuális

Bréking: kerekesszékkel menekül a budapesti rab!

Bors

Létrehozva: 2017.06.28.

<p>Továbbra is szökésben van az a 43 éves, jogerősen elítélt nő, aki egy fővárosi kórházból lógott meg szerdán délelőtt. A Bors információi szerint a rab kerekesszékhez van kötve, senki sem számíthatott szökésére.</p>

Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője korábban közölte: a 43 éves, jogerős szabadságvesztését töltő nőt egy budapesti egészségügyi intézményben helyezték el, a nő orvosi ellátását a büntetés-végrehajtási szerv - tekintettel egészségügyi állapotára - nem folyamatos őrzés, hanem visszatérő ellenőrzés mellett biztosította. A rab azonban szerdán a délelőtti órákban engedély nélkül távozott.

A Bors úgy értesült: a nő lopás miatt töltötte büntetését, amelyből már egy év sem volt hátra. Ugyanakkor több hasonló ügye is folyamatban van, valószínűleg újabb évekkel toldva meg ezzel büntetését. Információink szerint egy VIII. kerületi kórház neurológiai osztályáról szökött meg, végtagbénulása miatt kerekesszékkel közlekedik. Meglepő volna, ha rövid időn belül nem fognák el, hiszen a kórház környéke tele van térfigyelő kamerákkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek