Aktuális

Barátai sem értik, miért ugrott le a fővárosi pláza tetejéről a fiú

Bors

Létrehozva: 2017.06.10.

Még a legközelebbi barátai is értetlenül állnak a 23 éves fiatal tette előtt. Mint ahogy a Bors megírta, a jól szituált fiú szerda délután vetette le magát a budapesti Árkád bevásárlóközpont parkolóházának tetejéről. Szinte minden csontja eltörött, de mégis életben maradt.

– Nem rúgták ki a munkahelyéről, nem szakított vele a barátnője, nem történt semmi olyan az életében, ami okot adott volna erre a borzalomra – mondta a fiú egyik barátja.

Az ismerősei szerint tette előtt a tragikus sorsú fiú teljesen megváltozott.

– Depresszióba esett, volt, hogy órákat bámult maga elé. Fogalmunk sincs, mi lehetett ennek az oka – tette hozzá a barát. A fiú életveszélyes állapotban fekszik az egyik fővárosi kórházban. Orvosai szerint, ha életben marad, nem tud soha többé lábra állni. A Bors úgy tudja, tegnapig senki nem látogathatta meg.

Fel akarta hívni a figyelmet

Szlobodnyik Csaba szakpszichológus szerint a fiú biztosan meg akart halni, de a figyelmet is fel szerette volna hívni magára. – Többfajta öngyilkosságot különböztetünk meg. A magasból történő leugrás nem a „kiáltás a segítségért” kategóriájába tartozik. A nyilvános helyszín pedig egyértelműen arra utal, hogy a fiú szerette volna felhívni magára a figyelmet, ezzel akár bűntudatot okozni valakinek – mondta a Borsnak a pszichológus.

***

VAN SEGÍTSÉG

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu-t

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek