Aktuális

Autó elé vetette magát egy nő egy szegedi hídról

Délmagyarország

Létrehozva: 2017.06.14.

A útra esőt majdnem elütötte a becsapódáskor éppen a híd lábához érkező kocsi sofőrje.

Forrás: Délmagyarország

– Biztos, hogy véget akart vetni az életének. Ha lökték volna, hallottuk volna a segélykiáltást. De minden csendben történt – mesélték a Délmagyarországnak szerda délelőtt a szegedi Huszár Mátyás rakpartot takarító közmunkások.

Tőlük néhány méterre, a Belvárosi hídról egy fiatal nő ugrott le a rakpart autóútjának aszfaltjára mintegy tíz méter magasról. A útra esőt majdnem elütötte a becsapódáskor éppen a híd lábához érkező kocsi női sofőrje. – Én csak előre néztem, az utat figyeltem, nem láttam, hogy pontosan hogyan ugrott a kocsim elé a nő – mondta zaklatottan egy rendőrnek. Ő értesítette a mentőket és a rendőröket, miután megállt a járművével.

A hídról ugró nőhöz több rohamkocsi érkezett ki, hosszú percekig próbálták stabilizálni az állapotát a rakpart aszfaltján, miközben a forgalmat leállították. Miután ez sikerült, a nőt hordágyra fektették és kórházba szállították.

* * *

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek