Aktuális

Kegyetlen: padlásra zárva éheztették a kutyát

L. B.

Létrehozva: 2017.05.11.

Forrás: miabonyunk.hu

Meglehetősen nehéz szavakat találni arra a képre, amit egy abonyi nő készített a tizenötezer lakosú, Pest megyei településen. A fotón egy keverék kutya látható, amely egy félrehúzott cserép alól kibújva, szomorúan bámul maga elé egy romos családi ház padlásán.

– Szegényt elzárták a padlásra étlen-szomjan, a cserepet már ő bontotta meg, hogy kilásson – mondta a szívszorító fotó készítője, aki hozzátette, hogy a rendőrök már voltak a helyszínen, de semmit nem tudtak tenni, mert a ház bérlői letagadták, hogy a kutya az övék. A fotót a miabonyunk.hu-n találtuk.

A helyiek beszámolói szerint a tömlöcbe zárt kutya korábban valósággal megkeserítette a Szegfű utcabeliek életét, ugyanis gyakran kergette a gyalogosokat és a bicikliseket.

– Már korábban is kihívták a házhoz a rendőröket, de akkor azért, mert a kutya terrorizált mindenkit. Ezután zárták el – mesélte a nő. A tulajdonos az ominózus időszak alatt otthon sem volt, így az állat nem ka­pott enni sem. A kamrába zárták, ahonnan felszökött a padlásra, majd egy kis rést nyitott magának, hogy levegőhöz jusson.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek