Aktuális

A brutális gázolás áldozatának volt barátnője: Szerettem volna a kezét fogni

GYLF

Létrehozva: 2017.05.18.

Zsanett tanúja volt a Dózsa György úti gázolásnak. Csak tegnap tudta meg a tragikus hírt: egykori szerelme volt az egyik halálos áldozat.

Remegő hangon, könnyeit törölgetve vette fel a telefonját a Bors munkatársának Zsanett – a fővárosban élő fiatal üzletasszony borzasztó hírre ébredt. Bár két napja egyébként is sokat tűnődött az élet értelmén, azóta, hogy szemtanúja volt a Dózsa György úton a buszmegállós gázolásnak. 

– Egy ingatlanos cégnél dolgozom, épp a Kassák Lajos úthoz mentem szerződést kötni aznap. A buszmegálló a saroktól alig tíz méterre van. Egyszer csak egy puffanásra kaptam fel a fejemet. A történtek ismeretében utólag meglepett, hogy nem járt nagy zajjal – mesélte a Borsnak Zsanett, akit a hatalmas felfordulás közepette az nyugtatta csak meg, hogy hamar kiért a segítség a balesetet szenvedőkhöz. 

A rendőrök szinte pillanatok alatt lezárták az utat, hihetetlen gyorsan történt minden, így to­vábbsiethettem a megbeszélésemre a Váci út felé. Odahaza a híradóban láttam a szörnyű felvételeket, este anyuékkal pedig sokat beszélgettünk a balesetről. Egy huszonhárom éves, fiatal fiú is meghalt – nem értettük az életet…

A látvány okozta sebek már lassan be­gyógyultak a lány lelkében, ám tegnap reggel egy levél ébresztette. Zsanett könnyei azóta szinte egyfolytában potyognak, lelkében vihar tombol, egyszerre érez lelkiismeret-furdalást és mérhetetlen dühöt. És – mint mondja – mindeközben tehetetlen.

– Egy lány ismerősöm írt. Azzal kezdte, tudja, hogy ez mindkettőnknek milyen fontos és jelentős volt, és úgy érzi, most nekem is tudnom kell: Dávid volt az, ő a baleset huszonhárom éves áldozata. A volt párom. Egy huszonhárom éves, vidám, humoros fiatalember, akinek az élete volt a sport, aki sosem dohányzott, nem ivott, nem drogozott, aki imádta az életet, és akik százak, ezrek imádtak. Nem tudtam, hogy ő az! Bár tudtam volna! Akkor odamegyek, hogy ne egyedül haljon meg  – mesélte a könnyeit nyelve Zsanett.

A testépítő közösségi oldalán nincs nyoma a tragédiának. Dávid barátnője, az alig tizenhét éves Petra azonban érthető okokból összetört. Oldala gyászba borult, a fiatal lány pedig beleüvöltötte fájdalmát a virtuális térbe:

Nagyon-nagyon szeretem!!!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek