Aktuális

Szívből gratulálunk! Ez a lány nyerte a legmocskosabb lakásért járó díjat – fotó

Bors

Létrehozva: 2017.04.28.

Ahhoz nem fér kétség, hogy egy egyetemi hallgató lakásában tett látogatás nem a kiemelkedő higiénés állapotok miatt szokott izgalmas lenni. Aki már látott kollégiumot, illetve ilyen albérletet közelről az tudja, hogy bizonyos szempontból mégis fontos a rend és tisztaság kérdése, de pont azért, mert csak nagyon kevés esetben ismerős és létező valami ezeken a helyeken. Ennek tudatában különösebben meg sem botránkoztunk, amikor megláttuk, milyen versenyt írtak ki a briteknél.

Teen crowned champ of UK's dirtiest student digs and it's all down to her dad

A teenager has been crowned as having Britain's grubbiest student digs - after she was told to enter by her appalled dad. Real estate student Brittani Cooper, 19, won the dubious accolade of having the nation's dirtiest student house. She submitted revolting photos to the competition after her dad saw how grim her kitchen was and told her to enter.

A lány figyelmét az édesapja hívta fel a megmérettetésre:

– Apa poénból elküldte a cikk linkjét, mivel tudta, hogy a lakótársaimmal nem éppen tartottuk tisztán a lakásunkat tavaly – mesélte a Metronak a 19 éves Brittani Cooper.

Az elsőéves lány végül nagyon jól tette, hogy lőtt pár fotót a horrorisztikus körülményekről – amiket aztán be is nevezett a versenybe –, hiszen a végén 500 fonttal gazdagodott, amikor is az ő lakását találták a legmocskosabbnak.

Az apa szerepének jelentőségére felhívta láya figyelmét, és próbálta meggyőzni lányát, hogy osztozzanak fele-fele arányban a nyereményen, de a Brittani hallani sem akar erről, inkább spóról, hogy később saját lakása lehessen, amit állítása szerint sokkal tisztábban tartana.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek