Aktuális

Simicska: Ez egy büdös, bűnöző banda

Bors

Létrehozva: 2017.04.02.

„Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia.” Ezt mondta szó szerint Simicska Lajos a hvg.hu-nak a Fideszről és kormányáról vasárnap.

A vállalkozót azért kereste meg a lap, mert a fia délután kiposztolt egy üzenetet a Facebookra, miszerint lesifotósok zaklatják a családját. Később újabb indulatos bejegyzéseket is tett a témában.

Simicska Lajos a hvg.hu-nak megerősítette, hogy hónapok óta megfigyelik őket, most az általuk paparazzóknak nevezett emberek állandóan ott táboroznak veszprémi házuknál. Amikor három óra után a feleségének elege lett az egészből, és kiment rákérdezni, segíthet-e bármit, csak mosolyogtak, de nem mozdultak.

„Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok. Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam” – közölte Simicska hozzátéve: különböző formákban folyamatosan kapja az üzeneteket, hogy kinyírják, takarodjon. 

Egyébként állítja: semmiféle megegyezés nincs közte és a Jobbik között, de minden szimpátiája a Jobbiké. Eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, és ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek