Aktuális

Ráhagyták unokáját a perverz mezőkeresztesi nagypapára. Nem kellett volna

Bors

Létrehozva: 2017.04.23.

<p>Gyomorforgató tettel vádolnak egy mezőkeresztesi férfit. A családja időnként rábízta az unokáját, hogy vigyázzon a kislányra, a papa azonban beteges tervei kivitelezésére használta ki ezeket a pillanatokat.</p>

Az első nyilvános ülését tartja a Debreceni Ítélőtábla a folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolt M. L. G. ügyében. A férfit a Miskolci Törvényszék első fokon 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A vádlott legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a férfi és védője felmentésért illetve enyhítésért fellebbezett.

A bíróság szerint 2014 tavaszától a férfi az időszakosan náluk, Mezőkeresztesen tartózkodó és ilyen esetben a felügyelete alatt álló nevelt unokája sérelmére több esetben szexuális erőszakot követett el.

2014 augusztusában a kislány elszólta magát a nevelőanyja előtt, aki kikérdezte a gyermeket. A család „elszámoltatta” a férfit, majd másnap a gyermek nevelőanyja feljelentést tett a rendőrségen. A nagypapa az eljárás egésze folyamán tagadta bűnösségét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek