Aktuális

Már nyomoz a rendőrség a kislányok zaklatásával vádolt úszóedző kapcsán

Bors

Létrehozva: 2017.04.26.

A 24.hu szerdai cikkében érdeklődött a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökénél, Bienerth Gusztávnál, hogy hogyan áll a kislányok zaklatásával megvádolt MTK-úszóedző ügye, az elnök pedig új információval szolgált.

– A szövetségi vizsgálata ugyan még tart, de új fejlemény, hogy tudomásom szerint az illetékes rendőrkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben – tájékoztatta a honlapot a MÚSZ elnöke.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) a vizsgálatok lezárulta előtt az első tapasztalatok alapján felfüggesztette az MTK úszóedzőjét a MÚSZ régióvezetői feladatai alól. Emellett azt is kezdeményezte, hogy a kislányok zaklatásával vádolt szakember a Kiemelt Edzői Programban kapott juttatásait is függesszék fel, egy támogatótól pedig azt kérik, szüneteltesse az edzőnek adott szponzorautó használatát. Mint ismert április elején vádolták meg az MTK edzőjét azzal, hogy kiskorúaknak meztelen képeket küldözgetett magáról. A klub elnöke, Deutsch Tamás pár nappal ezelőtt szintén felfüggesztette klubbéli állásából.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek