Aktuális

Brutális kutyatámadás: megtépte a hároméves arcát a pitbull - videó

Bors

Létrehozva: 2017.04.21.

A kisfiú az utcán játszott, barátai végignézték a támadást. Hátborzongató felvételek.

Megrázó videó került fel a Daily Mail oldalára, amit egy térfigyelő kamera rögzített. Ezen egy kisgyerekekből álló társaság játszik békésen Spring Valley-ben, a házaik előtti utcán, amikor felbukkan egy megvadult pitbull, aki minden előzmény nélkül az egyik hároméves kisfiúnak ront. A kicsi a földön ült, mikor az állat a nyakánál, illetve az arcánál fogva elkapta, többször megrázta és húzta a földön. Társai életüket féltve szaladtak el. A kisfiú megpróbált ugyan menekülni, látszik, hogy előbb négykézláb mászik, majd két lábra állva próbál arrébb menni, de a kutya követte - amikor csak tudott, beleharapott.

A kicsi segítségére egy véletlenül arra hajtó autós sietett, aki azonnal kipattant a járműből és saját testi épségét sem féltve, gondolkodás nélkül megfogta a kutyát. A kicsit ekkor kapta fel az édesanyja és rohant be vele a házba. Végül kórházba szállították, az ott készült fotón pedig jól látszik, a kutya igen mély sebeket ejtett a fiún, az egyik harapásnyom ugyanis a nyaki ütőere mellett fut.

A kutyát brutalitása ellenére nem egy menhelyre, hanem gazdájához szállították, ahol karanténban van. A rendőrség vizsgálja, jellemző volt-e rá korábban az erőszakos viselkedés. Ezt követően döntenek a sorsáról. A Daily Mail úgy tudja, az eb gazdája az elmúlt hetekben többször is szabadon, mindenféle lánc nélkül hagyta kutyáját az udvaron. Egy szomszéd a Twitteren azt írta, többször is értesítették a rendőrséget már a szabadon kószáló pitbull miatt, de senki nem foglalkozott a panaszukkal.

A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek