Aktuális

Bréking: pizzafutárok üldözték a Retek utcai ékszerrablót – FRISSÍTVE

Bors

Létrehozva: 2017.04.22.

<p>Szombaton tíz perccel dél előtt kirabolták a Mammut bevásárlóközpont tövében lévő Retek utcai ékszerboltot. A szemközti pizzéria futárai motorral eredtek a rabló nyomába, de a sportos fantomnak sikerült egérutat nyernie.</p>

Rendőrautók zárták le a forgalom elől a Retek utcát, az ékszerbolt előtt szalagot feszítettek ki a helyszínelők, egy mentő is megjelent, hogy ellássák az üzlet alkalmazottját.

Egy férfi fényes nappal rámolta ki az üzletet, majd az alkalmazott sikoltozására elmenekült. A szemközti pizzéria motoros futárai üldözőbe vették, de nem sikerült elfogniuk. Egy szemtanú lapunknak azt mondta, lehet, hogy a rabló sportoló volt, szélsebesen futott. Nem kizárható, hogy a közelben valamilyen jármű várta, de az is lehet, hogy tömegközlekedéssel hagyta el a környéket.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a férfi mennyit zsákmányolt. Az eladó hölgy láthatóan nem sérült meg, viszont sokkhatás alatt áll.

A Retek utcát lezárták a rendőrök az autós forgalom előtt, így az arra vagy a Széna téren közlekedők torlódásra számítsanak.

FRISSÍTÉS

A rendőrség honlapjára kitett közlemény szerint a férfinál fegyver vagy annak látszó tárgy volt, egy pénzkazettát és ékszereket tulajdonított el az üzletből. A tettes távozása közben megütötte az őt visszatartani szándékozó alkalmazottat, aki feltehetően könnyű sérülést szenvedett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek