Aktuális

50 feletti nők betegségében szenvedett már 15 évesen, most modell lett

Bors

Létrehozva: 2017.04.11.

Az orvosai szerint Peyton Linafelter a legfiatalabb amerikai páciens, akinél petefészekrákot diagnosztizáltak, amely általában 50 feletti nőknél jellemző, hogy kialakul.

A lányra 15 évesen egy Taylor Swift koncerten figyelt fel egy modellügynök, már akkor is szép karrier állt előtte. De nem sokkal később hatalmasat változott Peyton élete,mikor egy barbadosi családi nyaralás alatt felduzzadt a hasa, és folyamatos fájdalmai voltak. A dagadás egyre nagyobb lett, már úgy nézett ki, mint egí öt hónapos terhes.

Serving looks 👀

ǷɛʏƗoɴ 🎗 (@peytonlinafelter) által megosztott bejegyzés,

Az orvosok először úgy gondolták, cisztát találtak a petefészkében, később, mikor egy nap Peyton összeesett, és bevitték a kórházba, azonban rájöttek, ennél még rosszabb a helyzet. 

16. születésnapján negyedik stádiumú petefészerákot diagnosztizáltak nála. a rák ekkor már átterjed hasára és tüdejére, azonnal kemoterápiás kezeléseket kezdtek el nála tavaly májusban. Így emlékszik Peyton, mikor közölték vele a rossz hírt: „Úgy néztem ki mint egy öthónapos terhes., Hitetlenkedtem, Azt gondoltam az orvosok csak egy rossz szobába jöttek be vagy valami tévedés lehet.”

Bettering myself more and more everyday

ǷɛʏƗoɴ 🎗 (@peytonlinafelter) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány attól félt, a kemó miatt kihullik majd a haja, egy műtét miatt pedig hatalmas heg maradt a hasán, azt gondolta, ez véget is vetett modellkarrierjének, még azelőtt, hogy igazán elkezdődött volna.

De a modellügynöksége biztosította, hogy nem hagyják el, és nagyon inspirálónak tartják a történetét.

Love your melon | Love your body | Love your life

ǷɛʏƗoɴ 🎗 (@peytonlinafelter) által megosztott bejegyzés,

Habár már nagyon rossz állapotban volt, mikor diagnosztizálták nála a rákot, decemberben a vizsgálatok már rákmentesnek találták. Azóta már egy reklámban is szerepelt, amely a rák veszélyére hívja fel a figyelmet – írta a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek