Aktuális

Meztelenül kellett menekülnie a szeretőnek. De pont ide? – videó

Bors

Létrehozva: 2017.03.17.

Ha eddig azt hitte, rossz napja van, nézze meg ezt a videót!

Meztelen szerető kuporog egy francia bérház ablakpárkányán. A nem mindennapi, filmbe illő jelenetet egy sasszemű szomszéd, Naphtal Ngatali vette videóra. A szomszéd ház tetőterének ablaka alatt gubbasztó férfi kénytelen volt a nyílászárón át, ruhái nélkül megfutamodni, amikor barátnőjének férje váratlanul betoppant – a jelek szerint éppen akció közben, legalábbis nagyon úgy tűnik.

A szégyenteljes helyzet pedig egyre csak fokozódott, ahogy a szomszédok is felfigyeltek a görög szobrokra hajazó pózban kucorgó szeretőre.

– Ki küldte oda a tesót?? Komolyan nagy bajban van – írta Ngatali a videó mellé, amelyet közzétett a közösségi oldalán, majd hozzátette szerény véleményét is:

– Te kockáztatnád az életed valaki másnak a feleségéért?? Elég hülye halál!

Egy kommentelő azonban próbálta menteni a menthetőt:

– Nem tudjuk bizonyítani, hogy házasságtörésről van szó. Lehet, hogy csak egy tizenéves a barátnője, akinek most értek haza a szülei?

A pórul járt szerető esete mindenesetre hamar népszerű lett az internetezők körében, vagy legalábbis sokaknak ismerős lehetett a helyzet, ugyanis pillanatok alatt több mint másfél millióan nézték már meg a felvételt – számolt be róla a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek