Aktuális

Kiszúrtak a szocik a magyar Angelina Jolie-val

M. R.

Létrehozva: 2017.03.20.

Kirakták az Országgyűlés külügyi bizottságából az MSZP-ből kilépett Demeter Mártát, aminek a csinos politikus egyáltalán nem örült. A képviselő óvja élettársát a nyilvánosságtól.

Forrás: MTI

Egy hónappal azután, hogy az MSZP-ből és annak parlamenti frakciójából is kilépett, a külügyi és honvédelmi témákban aktív, immár független képviselőként politizáló Demeter Márta kénytelen volt szembesülni a nagypolitika farkastörvényeivel: a Fidesz és az MSZP megegyezése alapján elveszítette külügyi bizottsági tagságát, és a költségvetési bizottságba volt kénytelen átülni. Helyét a szocialista Velez Árpád vette át. A Bors értesülései szerint Demeter nehezményezte a feje felett született döntést.

– Szívesen maradtam volna a külügyi bizottságban, de alkalmazkodom a helyzethez. Ahogy például a honvédelmi bizottságba is bejártam annak ellenére, hogy nem voltam tag, a jövőben a külügyiben is meg fogok jelenni, ha olyan horderejű témák vannak – mondta lapunknak a politikus.

Úgy tudjuk, az MSZP-ben továbbra is sokan haragszanak a fiatal képviselőnőre a pártból való kilépése miatt, mivel úgy vélik: ajándékba kapta a képviselőséget a párttól, hiszen országos listán jutott be az Országgyűlésbe. Bár sokan azt pletykálják a parlamenti folyosókon, hogy Demeter a 2018-as parlamenti választás után másik pártba, esetleg valamilyen állami tisztségviselői állásba tartana, a politikus mindezeket eddig határozottan cáfolta.

Magánéleti fronton sem találnak fogást Demeteren. Élettársáról – aki ingatlanpiaci vállalkozóként dolgozik – csak úgy beszélnek az MSZP-ben, mint Colombo felügyelő feleségéről: mindenki hallott róla, de senki sem látta. A férfi egyetlen nyilvános vagy zárt pártrendezvényen sem jelent meg a politikusnővel.

– Ennek nincs különösebb oka. Csak arról van szó, hogy nem keverjük össze a munkát a magánéletünkkel – tette hozzá Demeter Márta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek