Aktuális

Azt hitte, élete legcsodásabb hírét kapja a dokiktól - az igazság egész más volt

Bors

Létrehozva: 2017.03.01.

<p>A fiatal lányt a terhességi teszt is megerősítette - azonban a kórházban kiderült: az élete a tét.</p>

A most húszéves Becky Brothwood meg volt róla győződve: babát vár. Már a hasa is elkezdett gömbölyödni, és egy teszt is őt igazolta. Orvosai azonban - a biztonság kedvéért - ki akarták zárni a méhen kívüli terhességet, így elvégeztek pár rutinvizsgálatot. Ekkor derült ki: rákos.

A fiatal lányt azonnal megoperálták - kivették az egyik petefészkét, valamint a petevzetékét is eltávolították - majd hosszas kemoterápia következett. „Amikor elmondták, hogy el fogom veszíteni a hajamat, elhatároztam, hogy a kezembe veszem az irányítást. Leborotváltam, és elküldtem, hogy csináljanak belőle parókát azoknak, akik szintén elveszítik a hajukat” - mesélte a brit lány.

Beckynél 2015-ben diagnosztizálták a halálos kórt - mára azonban már nincsenek jelen a szervezetében a rákos sejtek. Noha még éveknek kell eltelniük ahhoz, hogy gyógyultnak nevezhessék, a fiatal lány visszatért életéhez. Befejezte a középiskolát, és beiratkozott egy egyetemre. Emellett rendszeresen tart előadásokat, hogy felhívja a figyelmet a fiatalkori rákos megbetegedésekre, főképp a petefészekrák tüneteire - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek