Aktuális

„Szerintem már meghalt” – az anyja sem ismert rá a megvert autista lányra

Bors

2017. február 18. szombat 14:00

Emily O’Reillyt hétfőn este a nyílt utcán támadta meg egy ismerős lány, aki addig ütötte, míg a körülötte állók arra figyelmeztették, hogy áldozata már valószínűleg meghalt – írja a Metro. A beszámoló szerint egy előzmény nélküli támadás érte az Asperger-szindrómában szenvedő lányt, egyelőre nem tudni, hogy miért. Vélhetően egy iskolai konfliktus állhat a háttérben, a lányt már korábban is zaklatták.

A walsalli lány éppen barátjához tartott, amikor váratlanul megragadták a haját, az által a földre rántották, majd folyamatosan ütötték, rugdosták. A lány elvesztette az eszméletét, mire magához tért már ellopták tőle a mobilját és egy karkötőt is.

– Megfordultam, és egyszer csak ott termett előttem. A mobilomat akarta elvenni, és azonnal megütött. Igyekeztem nem elengedni a telefont, de ő lerángatta rólam a farmerom, megszerezte a telefont és a karkötőmet is. A következő dolog, amire emlékszem, hogy fekszem a földön, ő pedig ugrál a fejemen - emlékezett vissza a történtekre az angol lány.

Emily ezek után egy közeli kocsmába rohant segítségért, de még látta, hogy támadója visszatér a helyszínre, ráadásul nem is egyedül.

– Csak azután hagyta abba az ütlegelést, hogy egy barátja szólt neki, “engedd el, már halott” - mondta a lány, aki az eset után kórházba került, egyelőre még nem tudja kinyitni a jobb szemét. Anyukája elkeseredetten nyilatkozott, kijelentve, hogy amikor berohant a sürgősségire, elsőre meg sem ismerte a súlyos fejsérüléseket szenvedett lányát.

– Egyszerűen csak nem úgy nézett ki, mint az én lányom. Mindenhol vér volt, azonnal könnyekben törtem ki. Azt akarom, hogy az emberek lássák ezeket a képeket, és hogy mit tettek a lányommal. Az erőszak semmire sem megoldás - mondta a felháborodott szülő.

Az eset kapcsán egy 16 éves darlastoni lányt vettek őrizetbe, ellene rablás a vád, az ügy első bírósági meghallgatása március 31-én lesz.

További cikkek

Luxus

Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka: Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Szörnyűség

Kislányával együtt elraboltak és megerőszakoltak egy kaposvári nőt

Ez is érdekelhet

life.hu

Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsa

borsonline.hu

Gyönyörű, szőke hajú lány tűnt el – családja könyörög a segítségért

origo.hu

Ezek a világ legaranyosabb és legviccesebb teknősei - képek

vaol.hu

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

origo.hu

Még egyedibb dizájnt hozhat az Android 13

origo.hu

Még idén elkészül Magyarország új buszgyára

borsonline.hu

Szörnyű tragédia történt: Egy 5 éves lány meghalt, 8 éves testvéréért küzdenek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

life.hu

Tények és tévhitek a D-vitaminnal kapcsolatban

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista