Aktuális

Hős kutya miatt maradt életben a gyerek két napig

Bors

Létrehozva: 2017.02.13.

Januárban végén történt Dél-Szibériában, Lokotyi járásban, hogy egy anya elment otthonról és a verandán hagyta a tulajdonképpen magatehetetlen kétéves gyermekét - írja a Siberian Times. A gyermek életét a kutya mentette azzal, hogy két napig folyamatosan megpróbálta melegen tartani.

A gyereket két nappal az anya távozása utána szomszédok fedezték fel, elég rossz állapotban, ugyanis teljesen kihűlt. Csak azért élte túl az átlagosan mínusz 12 fokban kint - amely olyankor elérte a mínusz 21 fokot is -, mert az eb melegítette. A helyiek tisztviselők szerint az állat egy nagybetűs hős és megmentő

A kisfiút, akinek a nevét nem osztották meg a médiával, azonnal kórházba vitték, miután megtalálták és lapinformációk szerint csak múlt hét pénteken hagyhatta el az intézményt, vagyis akkor lett az állapota kielégítő.

Az anya börtönbüntetésre számíthat, továbbá már biztosan elveszítette a felügyeleti jogot a gyermek felett. A szomszédok úgy tudják, a nő tervezett négy napra hagyta a verandán a gyereket és a kutyát. Hogy mire gondolt, nem tudni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek