Aktuális

Kirúgták a Jobbikost Gundel műsorából

BLN

2017. január 12. csütörtök 04:10

Napokkal a leegyeztetett felvétel előtt mondták le Varga Dániel (Jobbik) szerepeltetését a Maradj talpon!-nál. Állítja, ellenzéki munkája miatt.

Varga Dániel régóta szerette volna kipróbálni magát Gundel-Takácsék kvízműsorában. Párjával hetente többször is ott ülnek a tévé előtt, melyikük tudja hamarabb eltalálni a válaszokat. A fiatalember a Jobbik ifjúsági tagozatában politizál, Csepregen önkormányzati képviselő. Azt hitte, ez nem probléma. Jelentkezett, sikerrel átjutott a válogatón, majd, mint mondja, telefonon és e-mailben is megerősítést kapott, január 12-én szeretettel várják a felvételre. De jött egy újabb te­lefon.

– Telefonon keresett egy újabb munkatárs. Felső vezetői döntés alapján mégsem mehetek a kvízjátékba. Mondta, ő nagyon röstelli a dolgot, nem is érti, miért két nappal a felvétel előtt derült ez ki – írta értetlenül Facebook-oldalára.

Dániel szerint a vonal túlsó végéről közölték: munkahelye miatt, politikai okokból nem jöhet. Állítja, a válogatón megnyugtatták, nem gond, hogy önkormányzatnál dolgozik, polgármesterek is megfordultak már a műsorban.

– Azt persze egy szóval sem említettem, hogy a Jobbiknak a tagja vagyok. A castingon külön kértem az illetékes hölgyet, a munkámról részletesen ne beszéljünk, helyette inkább éremgyűjtői tevékenységemről – magyarázza a Borsnak a képviselő. A történteket megerősítet­te lapunknak az MTVA azzal, hogy szerintük Dániel nem árult el magáról mindent, ezért is ke­resték meg újra.

– Az, hogy politikus, csak a későbbi te­lefonos elbeszél­getés során derült ki. Tehát Varga Dániel nem árulta el elsőre, hogy hol dolgozik – így az MTVA. De nem mintha ezek után engedték volna já­tékba, mivel mint hozzátet­ték, igyekeznek kerülni a hivatá­sos pártpolitikusok szerepelteté­sét.

– Ezek után nem is szívesen szerepelnék a műsorban. Sőt valószínű nem is fogjuk többé nézni a műsort – adott hangot csalódottságának Dániel.

– De megmondom őszintén, a reakció nem lepett meg. Az egyetlen pozitívum, hogy rengetegen kiállnak mellettem. Érdekes egyébként, egy pár nappal ezelőtti adásban épp megfordult egy volt önkormányzati képviselő – jegyezte meg.   

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

Nádai Anikó babát vár – Weisz Fanni hiába próbálkozott, ezt mondta 4 éve

life.hu

Hivatalos adatok: ennyien fertőződtek és haltak meg az elmúlt 24 órában

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?