Aktuális

Kádba fojtotta 6 éves lányát a depressziós apa

Bors

Létrehozva: 2016.12.14.

Darren Flux-Edmonds megölte kutyáit majd megfojtotta 6 éves kislányát és a halott állatok mellé fektette az ágyba, ezután magával is végzett - írja a Mirror. Tettét egy üzenettel magyarázta, amit 25 perccel a halála előtt elküldött a feleségének. A szöveget a következő sorral zárta: “ Elhagytál engem a semmiért, én egyetlen emlékkel foglak elhagyni téged.” 

Feleség éppen úton volt, amikor megkapta az üzenetet, ezért félrehúzódott és azonnal East Cowes-i házához hívta a rendőrséget. A rendőrök későn érkeztek, Darren Flux-Edmonds addigra már felakasztotta magát. A kislánya, Keziah Flux-Edmonds még élt, amikor rátaláltak, a rendőrök. Összefont karral a halott kutyák közt feküdt a szája pedig habzott. Azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni, másnap meghalt. 

Mint kiderül, a 44 éves férfinak súlyos depressziója volt és gyakran álmodott arról, hogy megöli a feleségét és a gyerekét, de a valóságban nagyon szerette őket. A terapeutájában pont ezért nem merült fel, hogy ilyen tragédia bekövetkezhet. Az édesanya teljesen összetört, férje elvette tőle egyetlen gyermekét és még a kutyáit is. "Nem maradt semmim, Keziah volt a mindenem, azért tettem mindent, hogy őt boldoggá tegyem" - nyilatkozta az asszony. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek