Aktuális

Zita telefonon hallgatta végig apósa haláltusáját

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.11.29.

Fájdalmas üvöltést hallott a telefonban, amikor megtörtént a tragédia – számolt be a szörnyű eseményről a kilenc éve elhunyt ifjabbik Arnold Károly korábbi felesége. 

Zita éppen egykori párja édesanyjával beszélt, aki motorbalesetben elhunyt fia, út mentén álló emlékművét tisztította. Pillanatokkal később a nehezen belátható úton áthaladó 63 éves apósát egy autó fékezés nélkül elgázolta. 

– Segítsen valaki, hol van a férjem? – emlékezett vissza a neten sokkot kapott anyósa szavaira a pécsi nő, aki azonnal a helyszínre sietett.

Ahogy arról már beszámoltunk, október 31-én idősebb Arnold Károlyt felesége szeme láttára ütötték el a 66-os főút mecseki szakaszán, pont ott, ahol egyetlen gyerekük is meghalt motoros balesetben. – Most már igazán egyedül vagyok, a fiam után a férjem is itt hagyott – nyilatkozta zokogva nemrégiben lapunknak a gyászoló Arnold Károlyné.

Zita fiatalon ismerkedett meg Károllyal, akivel 2006 nyarán összeházasodtak, és aki mellett – egészen a 2009-ben bekövetkezett haláláig – boldog életet élt. Párja szülei sosem tudták feldolgozni gyermekük elvesztését, minden vasárnap együtt jártak az autóút mellett felállított síremlékhez. A nő azonban ezután sem szakította meg velük a kapcsolatot, próbált segíteni a gyász feldolgozásában. Egy biztos: anyósának most minden eddiginél nagyobb szüksége lesz rá.

A megözvegyült Zita máig őrzi egykori férje emlékét. Ahhoz azonban túl fiatal volt, hogy ne kezdjen új életet, így 2013-ban újraházasodott. A kapcsolatból gyermeke is született. Zita nem érti, hogy a nagy sebességgel hajtó autós – aki könnyű sérüléseket szenvedett – miért nem nyilvánította részvétét a családnak. Lehet, hogy mindketten hibáztak, de az én apósom meghalt – írta a lány a neten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek