Aktuális

Vadászbaleset Somogyban: Két társával volt együtt Csepeli a halálakor

Bors

Létrehozva: 2016.11.19.

Két vadásztársa volt jelen a buzsáki házban, amikor a véletlenül elsülő fegyver kioltotta a Co-op Hungary Zrt. elnöke, Csepeli Lajos életét. Mint arról a Bors tegnap beszámolt: a cégvezető vadászfegyvere eddig tisztázatlan körülmények között sült el, a Fonyódi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit, az idegenkezűséget kizárták.

A sonline.hu információi szerint két vadásztárs volt jelen, hárman közösen jöttek meg egy hajnali vadászatból. A vadásztársak a konyhában reggelihez készülődtek. Csepeli Lajos bement a szobába, hogy lepakoljon és átöltözzön, akkor sült el a vadászpuska.

A Borsnak tegnap Buzsák polgármestere, Kara Lajos úgy nyilatkozott: a baleset magánszemély tulajdonában lévő, vendégeknek kiadott szálláshelyen történt.

– A faluban úgy hallottuk, hogy a szerencsétlen férfi fejsérülést szenvedett. Nem tudom, hogy gyakori vendégek voltak-e a településünkön, alighanem egy balatonfenyvesi vadásztársaság meghívására érkezhettek. Nagyon szomorú, ami történt, részvétem a hozzátartozóknak – mondta a polgármester.

Csepeli Lajostól rengetegen búcsúznak az internetes közösségi oldalakon. A megemlékezők emberséges cégvezetőként, szakmája kiváló szakértőjeként jellemzik a 62 éves korában elhunyt férfit.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek