Aktuális

Trump lányának a haját egy magyar sztárfodrász is vágta

Kovács Ádám

2016. november 14. hétfő 04:00

Budai Alex az USA egyik legmenőbb fodrásza. A szalonban, ahol dolgozik, sorra adják egymásnak a kilincset a legnagyobb világsztárok. Donald Trump lányának, Ivankának azonban nemet mondott.

A borsodi hajszobrász 1997-ben érkezett meg Amerikába, de ekkor még nem szépítette, hanem kiszolgálta a népet, hiszen a vendéglátóiparban helyezkedett el. Mindez nem állt távolt tőle, idehaza a Pilvax kávézóban, a Gerbeaud-ban és az Országházban is dolgozott. 

– 26 évesen úgy éreztem, hiányzik valami az életemből. Miami pedig mindig is vonzott, így nekiindultam. Nehéz érvényesülni egy vadidegen országban, de nem adtam fel. Hittem, hogy meg tudom valósítani az álmaimat. Öt évvel később aztán egy New Yorkban élő magyar barátnőm azt tanácsolta, hagyjak fel a vendéglátózással, és legyek fodrász. Egyből be is ajánlott a város egyik legnagyobb szalonjába, ahová Sharon Stone, Salma Hayek és Johnny Depp is járt. A próbanapon hajat kellett szárítanom, ami után a főnök csak ennyit mondott: azt akarom, hogy dolgozz itt – idézte fel a kezdeteket a Borsnak Alex, akinek ez­után fénysebességgel ívelt felfelé a karrierje. Kitanulta a szakmát, és hirtelen Vogue-fotózásokon és a New York-i divathéten találta magát, valamint azóta a legnagyobb sztárok jártak és járnak hozzá. Legtöbbjük egyébként nem szereti a feltűnést, ezért nem mennek a szalonba, inkább Alexet hívják meg otthonukba. 

– Sok nagy sztárt ismerek, többel kifejezetten jó kapcsolatban is vagyok. Vágtam már Va­nessa Redgrave, Michelle Rod­riguez, Felicity Huffman ha­ját is, ugyanúgy, ahogyan Lady GaGa szőke tincseit is. Madonna fodrászával egyszer összevesztem, akkor megtanultam, hogy a hatalmas egójú embereket inkább elkerülöm – tette hozzá az encsi születésű hajszobrász, akinél Donald Trump lánya ki­húzta a gyufát.

– Egyszer levágtam Ivanka Trump haját, de nem mondhatnám, hogy min­den zökkenőmentesen ment. Amikor újból megkeresett, kénytelen voltam nemet mondani – árul­ta el Alex, aki ha teheti, hazalátogat, és segít a magyar rászorulókon. Többször volt már, hogy hajléktalanok ha­ját vágta le társaival a Deák téren. De augusztusban pél­­dául harminc rászoruló gyereknek csinált trendi frizurát. Legutóbb pár napja volt Bu­dapesten, amikor is a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Átmeneti Családok Otthonában csinálta meg az ott lakók haját közösen kollégáival.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Úgy tűnik, az ellenzéknek nem lesz köztársaságielnök-jelöltje

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

origo.hu

Őrizetbe vették a legismertebb francia LMBTQ-szervezet alapítóját és élettársát szexuális erőszak miatt

magyarnemzet.hu

Átírhatja Hosszú Katinka terveit a nemzetközi szövetség

szon.hu

Emiatt égett halálra Mándokon... (videó)

mindmegette.hu

13 desszert, ami tökéletes batyus buliba vagy farsangi bálba

vg.hu

Európai Gyógyszerügynökség: emlékeztető oltásra van szükség az omikron ellen

origo.hu

Az ÁVH-s ezredes elrabolta a gyerekét, majd elmegyógyintézetben kínoztatta az édesanyát

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók

nemzetisport.hu

Női kézilabda: az idény végén visszavonul az ETO kapusa

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence