Aktuális

Pénz és iratok nélkül tűnt el Ágnes

BLN

Létrehozva: 2016.11.16.

Nyom nélkül, gyakorlatilag mindent hátrahagyva tűnt el XI. kerületi lakásából Lovrity Ágnes. A fiatal hölgy pénz, iratok, telefonja és táskája nélkül otthonából tűnt el november 7-én. Édesanyja kétségbeesve kéri a nyilvánosság segítségét.

– Aki ismeri, tudja, nem jellemző rá ez a fajta felelőtlenség. Három nappal korábban, pénteken érkezett haza Angliából. Annyit mondott, kipiheni magát, addig nem megy sehová, senkihez – áll Terézia felhívásában, amit több mint 12 ezren osztottak meg. Az édesanya bejelentette az eltűnést a rendőrségen, mentősöket és postásokat is kérdezett, több kézbesítőnek is odaadta Ágnes fotóját. Nem járt sikerrel. Úgy tudjuk, a rendőrség egész Európára kiterjesztette a keresést. A 30 éves nőnek két évig egy pénzváltónál volt állása, amit otthagyott. Előtte már dolgozott Angliában egy hotelben, és úgy tudjuk, most újabb munkalehetőség miatt ment ki. De az út anyagilag megterhelte.

– Az utóbbi hetekre minden tartaléka elfogyott, és mivel nem talált munkát, még inkább bezárkózott. Amúgy is zárkózott természet. Elképzelésem sincs, ilyen lelkiállapotban, pénz és minden nélkül mit csinálhat már több mint egy hete – mondta a Borsnak a nő egyik ismerőse, aki szerint Ágnes az utóbbi időben depressziós is volt. Lovrity Ágnes vélhetőleg fekete nadrágban, padlizsánszínű, fehér bolyhos kapucnis felsőben és fekete, csípő alá érő dzsekiben ment el otthonról. Családja szerint két tetoválása is van: egyik a csuklója fölött egy rózsa, a másik karján az alkaron egy „Szeretlek” felirat. Édesanyja a Facebook-oldalán azt írta: nem adja fel, de fogytán az ereje. Sokat segít neki, mennyien aggódnak a lányáért.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek