Aktuális

Pénz és iratok nélkül tűnt el Ágnes

BLN

2016. november 16. szerda 08:30

Nyom nélkül, gyakorlatilag mindent hátrahagyva tűnt el XI. kerületi lakásából Lovrity Ágnes. A fiatal hölgy pénz, iratok, telefonja és táskája nélkül otthonából tűnt el november 7-én. Édesanyja kétségbeesve kéri a nyilvánosság segítségét.

– Aki ismeri, tudja, nem jellemző rá ez a fajta felelőtlenség. Három nappal korábban, pénteken érkezett haza Angliából. Annyit mondott, kipiheni magát, addig nem megy sehová, senkihez – áll Terézia felhívásában, amit több mint 12 ezren osztottak meg. Az édesanya bejelentette az eltűnést a rendőrségen, mentősöket és postásokat is kérdezett, több kézbesítőnek is odaadta Ágnes fotóját. Nem járt sikerrel. Úgy tudjuk, a rendőrség egész Európára kiterjesztette a keresést. A 30 éves nőnek két évig egy pénzváltónál volt állása, amit otthagyott. Előtte már dolgozott Angliában egy hotelben, és úgy tudjuk, most újabb munkalehetőség miatt ment ki. De az út anyagilag megterhelte.

– Az utóbbi hetekre minden tartaléka elfogyott, és mivel nem talált munkát, még inkább bezárkózott. Amúgy is zárkózott természet. Elképzelésem sincs, ilyen lelkiállapotban, pénz és minden nélkül mit csinálhat már több mint egy hete – mondta a Borsnak a nő egyik ismerőse, aki szerint Ágnes az utóbbi időben depressziós is volt. Lovrity Ágnes vélhetőleg fekete nadrágban, padlizsánszínű, fehér bolyhos kapucnis felsőben és fekete, csípő alá érő dzsekiben ment el otthonról. Családja szerint két tetoválása is van: egyik a csuklója fölött egy rózsa, a másik karján az alkaron egy „Szeretlek” felirat. Édesanyja a Facebook-oldalán azt írta: nem adja fel, de fogytán az ereje. Sokat segít neki, mennyien aggódnak a lányáért.   

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

origo.hu

Nem tűnik fenevadnak a GeForce GT 1010

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó