Aktuális

Ő vádolja szexuális zaklatással a mentősöket – csak kitalálta az egészet?

M. S.

2016. november 26. szombat 04:10

<p>A gyermekotthonban lakó, bódult tini nem akarta, hogy a mentők kórházba vigyék, ám ők ezt mégis megtették. Könnyen lehet, hogy V. Szilvia csak bosszúból találta ki a szexuális erőszakról szóló történetét.</p>

Egyre több olyan kö­rülmény derül ki, amely kételyeket támaszt a mentősöket szexváddal illető 17 éves lány verziójával szemben. A Kaffka Margit Ifjúsági Gyermekotthonban lakó  Szilvia azt állítja: miután rosszul lett és mentőt hívtak hozzá, az ápoló és a sofőr egy erdős részre kanyarodott, majd ott molesztálták, és csak azután vitték kórházba. Ugyanakkor a lányon az orvosi vizsgálat nem talált szexuális erőszakra utaló nyomokat.

– A sértett már több verzióval állt elő, hogyan történt a bűncselekmény. Az általa elmondottak nélkülözik az életszerűséget – mondta a Borsnak dr. Finta Eszter, a mentőgépkocsi vezetőjének ügy­védje. – Védencem viszont a kezdettől fogva részletes és következetes nyilatkozatokat tett, együttműködik a hatóságokkal. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a lány valótlanságot állít, súlyos következményekkel kell számolnia, megtesszük a kellő jogi lépéseket, s akár hamis vádért is felelhet – tette hozzá az ügyvédnő.

Az is a mentősök verzióját erősítő körülmény, hogy az ápoló és a mentőgépkocsi-vezető az ominózus napon, november 9-én életükben először teljesítettek közös szolgálatot. Adódik a kérdés: vajon mennyire életszerű, hogy a páros az első közös munka alkalmával szexuális erőszakot kövessen el?

A velvet.hu információi szerint a kamasz azért lett rosszul, mert biofüvet és alkoholt fogyasztott. A Bors úgy tudja: Szilvia tiltakozott a kórházba szállítás ellen, nem kizárható, hogy a mentősök iránti dühét az váltotta ki, hogy ők mégis beszállították a Péterfy Sándor Utcai Kórházba. Ott egyébként nem számolt be erőszakról, csak később, a gyermekotthon nevelőinek beszélt a molesztálásról, akik aztán értesítették a rendőrséget.

A Bors információi szerint tegnap a Fővárosi Törvényszék elutasította az ügyészség fellebbezését, így a két gyanúsított továbbra is lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. Ez is csak arra utal, hogy a vádak bizonytalan lábakon állnak.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

likebalaton.hu

Kopperos, pejeros – régi mesterségről is vall az új látványosság

origo.hu

Idő előtt: máris megmutatta a Micra utódját a Nissan

zaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

mandiner.hu

Spanyolország túljutott a hatodik járványhullám csúcsán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó