Aktuális

Névnapján nyert a Borssal Szilvia

Címkék
Bors nyertes

Bors

Létrehozva: 2016.11.17.

Utoljára március környékén mosolygott rá a szerencse Papp Szilvia olvasónkra. Akkor kaparós sorsjegyen kétszáz forintot talált. Korábbi nyereményre már nem is emlékszik, most azonban a Bors-játék címlapmatricájának letépése után alig akart hinni a szemének.

– Reggelente édesanyámmal szoktam megvenni a Borsot, aztán elintézünk egy-két dolgot, és csak itthon olvasunk – idézi fel a Rákóczifalván élő, 30 éves Szilvia. – Most úgy fél tizenkettő körül jutottunk el odáig, hogy feltépjem a matricát, és ott volt alatta az 50 ezer forint értékű JYSK-utalványt jelző három rajzocska! Talán nem kell mondanom, mekkora volt az örömünk, hogy ez pont a névnapomon történt. Korábban vásároltunk már a JYSK-nél ágyneműt, függönyt, törülközőt, most nagyobb terveket is szőhetünk karácsonyra. Ami biztos, anyuval együtt fogjuk elkölteni.

Szilvia azt mondja, a Bors a kedvenc lapjuk. Édesanyja külön imádja a sok keresztrejtvényt, ő a mellékletekként megjelenő különböző magazinokat.

– Természetesen lelkes olvasó maradok ezután is – ígéri Szilvia. – Jó lenne az egymilliós nyereményt elhozni, de egy wellnesshétvégének is örülnék. Hét-nyolc éve nyaraltam utoljára, akkor a Balatonnál, de wellnesselni még soha nem voltam. Azt is anyukámmal osztanám meg.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek