Aktuális

Horrorház Barabáson: megszólal a szemtanú

Bors

Létrehozva: 2016.11.28.

Sosem felejti el az elé táruló látványt Bakó Sándor kézbesítő, aki ma délben felfedezte egykori iskolai társa, T. György és a férfi édesanyja, Irénke néni holttestét. A férfi megrendülten nyilatkozott a Borsnak a sokkoló pillanatokról.

Két holttestet találtak ma délben a 800 lelkes szabolcsi településen, Barabáson. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a nyomozás eddigi adatai szerint a 60 éves férfi bántalmazta 81 esztendős édesanyját, majd magával is végzett.

A Borsnak megszólalt az a férfi, aki felfedezte a két holttestet. Bakó Sándor kézbesítőként dolgozik a faluban, gyerekkora óta ismerte az elhunytakat. – Gyurival együtt jártam iskolába, sokáig szomszédok is voltunk - mondta Sándor, aki épp előfizetési díjért ment volna Györgyékhez, ám furcsa módon senki sem nyitott ajtót.

– Hiába kiabáltam, semmi válasz nem érkezett. Benyitottam, és senkinek nem kívánom, amit láttam. Gyuri felakasztott testére a tornácon találtam rá, majd hamarosan észrevettem Irénke néni holttestét is, a nyári konyhában feküdt. Gyuri egy bottal verte agyon az édesanyját, utána felakasztotta magát. Nem tudom, miért tehette. Egyáltalán nem voltak tehetősek, de súlyos anyagi problémákkal sem küzdöttek. Irénke néni férje öt éve halt meg, azóta Gyuri gondozta a nénit, aki a kora miatt sokat betegeskedett - tette hozzá a szemtanú.

A rendőrség az idős asszony halálának ügyében emberölés miatt rendelt el nyomozást, a férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek