Aktuális

Furcsa lagzi: rommá verte menyasszonyát a boldogító igen után

Bors

Létrehozva: 2016.11.30.

<p>Rosszul sült el nyári esküvő, a férj hónapokig nem láthatta családját.</p>

Kevin Joseph érthető módon kellően meg akarta ünnepelni, hogy házasságot kötött párjával, Melissa McGrath-szel. A nővel már 4 éve voltak együtt, 2013-ban el is jegyezte, és menet közben egy kislányuk is született. Úgyhogy mindenképpen fontos és emlékezetes esemény lett volna az egybekelésük nyáron.

Kevin azonban kissé túllőtt a célon. Már délelőtt 10-kor késztetést érzett arra, hogy kicsit ellazuljon, így nekiállt piálni. Az egész napos tivornya végül a lagzi estéjén érte el szomorú tetőpontját, amikor a férfi tánc helyett inkább földre teperte kedvesét, majd jól elgyepálta. Melissát kórházba is kellett szállítani - írja a Mirror.

Az eset tárgyalása október elején zajlott Belfastban. A férj korábban bűnösnek vallotta magát a testi sértés vádjában. Ellenben azzal védekezett, hogy az esküvői vacsora utáni eseményekre egyáltalán nem emlékszik. A védőügyvédje elmondta, a vőlegény azért kezdett el inni, mert idegeskedett a nagy nap sikeressége miatt, illetve a zenét szolgáltató dj-vel is konfliktusa akadt. Felesége egyébként rossz természetűnek és makacsnak írta le Kevint, ennek ellenére korábban sosem erőszakoskodott vele.

A férj annak is hangot adott, hogy az esküvő óta nem láthatta a családját, pedig nagyon szeretett volna bocsánatot kérni azért, amit tett. Cselekedete ugyanis oda sodorta, hogy szinte mindenét elveszíthet.

White bíró végül 2 év próbaidővel bocsátotta szabadon Kevint. Emellett 100 óra közmunkára kötelezte, illetve a feleségének is fizetnie kell 300 fontot (nagyjából 113 ezer forint). Hozzátette, bár a családon belüli erőszak egy igen súlyos és komolyan veendő bűncselekmény, a börtönbe zárással nem segítenének a férfinek abban, hogy helyre tegye kapcsolatát Melissával. – A legtöbb ember, akármennyire is rossz természet, mindig érdemel egy második esélyt – tette hozzá a bíró.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek