Aktuális

Ezért nem érdemes összeveszni valakivel a metróaluljáróban – videó

Bors

Létrehozva: 2016.11.08.

A 30 éves Melanie Liverpool-Turnes és a 49 éves Connie Watson valamin összeveszett a New York-i Times Square metrómegállójában, de annyira, hogy az egyébként egymást nem ismerő nők egyikének a halálához vezetett.

Liverpool-Turner ugyanis az éppen a megállóba érkező szerelvény elé lökte utastársát. Szemtanúk szerint a gyilkos pillanatok alatt elkapta a rendőrség, mikor elvezették, úgy tűnt, büszke tettére.

A New York Post úgy tudja, a nő azt állította a rendőröknek, hogy ugyanezt tette a Union Square megállónál a múlt hónapban.

A hatóságok szerint viszont nem igaz ez az állítása a nőnek, ugyanis úgy vélik októberben a német tanuló öngyilkos lett. Szemtanúk is azt állítják, hogy a 19 éves maga ugrott a metrószerelvény elé.

Liverpool-Turner barátja azt mondta, a nő éppen felé tartott, amikor az incidens történt, vásárolni indultak. A rendőrség szerint a gyilkos érzelmileg zavart állapotú. Azt egyelőre nem tudni, mi vezetett a gyilkosságig, a biztonsági kamerák felvételeit elemzik a hatóságok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek