Aktuális

Egyre fiatalabb lesz a nagymama - megdöbbentő, ami történik a testével

Bors

Létrehozva: 2016.11.07.

Az SWSN is a női Benjamin Buttonként emlegeti azt a 46 éves brit nőt, aki egyre fiatalabbnak néz ki, ahogy öregszik. Belinda White kizárólag zöldségeket és gyümöcsöket eszik, naponta 20 db-ot és az orvosok szerint a szervezet olyan mint egy sportolóé. A nő egyébként jógaoktató és három gyereke van, illetve már született egy unokája is. 

Élettársa - akivel négy éve van együtt - Jason Holden 37 éves és lét még vele élő gyermeke, Tom (18) és Joe (13) eleinte nem akart átállni a vegán étrendre, de a yorksi asszony addig és olyan kitartóan küzdött és ecsetelte a vegán étkezés előnyeit, hogy a fiúk végül átálltak. A három fiú vegán módon táplálkozik, míg White csak zöldséget és gyümölcsöt eszik. 

A nő úgy véli, azzal, minden állati terméket kiiktatott az étkezéséből, sokkal szebb lett a bőre, a körme és ráadásul évtizedekkel fiatalabbnak is néz ki a koránál. Legidősebb fia, Daniel most 28 éves és gyakran azt hiszik az idegenek, valójában egykorúak. White mióta átállt erre az étrendre 12 kilóval könnyebb mint korábban. Ráadásul már gyógyszert sem kell szedni a a csípőjére, ugyanis megszűnt a probléma, holott korábban háromféle gyógyszerre igyekezett csökkenteni a fájdalmát.

“Hetente négyszer tartok jógaórát és a testem teljesen megfiatalodott” - mondta az asszony, aki maga is úgy érzi, olyan mint Benjamin Button. Régen szalonnát reggelizett ma egy fél görögdinnyét, és citromos vizet iszik, amely a beleit úgy kitisztítja mint egy belső tusfürdő. Ebédre 8 banán datolya és fagyasztott gyümölcsök és/vagy mangó szokott lenni, vacsorára pedig avokádó, cseresznye, paradicsom, bab vagy paprika, illetve egy nagy pohár narancslé. Ha nagyon megkíván valami édességfélét, akkor kókuszolajat gyúr össze kakaóporral és kesudióval. 

A nő a teljes vérképét májusban vette át, amelyből egyértelműen kiderült, hihetetlenül jó fizikai állapotban van. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek