Aktuális

Kiárusít a NAV: Féláron vehet piszoárt és koporsót

Létrehozva: 2016.10.26.

Komplett háztartást is berendezhetünk, de vállalkozásunkat is felturbózhatjuk a NAV bolhapiacáról. Fillérekért kapni szeméttelepet, kutyapórázt, menyasszonyi ruhát, de még koporsót is - utóbbit 200 ezerért.

Rengeteg terméket foglal le az adóhatóság, amiket virtuális bolhapiacán aztán újra áruba bocsát. Ráadásul az ingóságokra 50, az ingatlanokra 66 százalékos árról indul a licitálás, így ha szerencsénk van, akár féláron csaphatunk le a portékára.

Vállalkozók számára is érdekes lehet, hiszen árverésre bocsátják egy kézi autómosó teljes berendezését, egy hatalmas ipari olajsütőt, egy leveles tészta gyártó gépet, sőt egy komplett kelesztő kamrát is, amelynek becsült értéke 640 ezer forint, online azonban már 320 ezerért hazavihető.

Sokkal érdekesebb tárgyakra is bukkantunk listán, így például vehetünk háromrészes ülőgarnitúrát, csillárt, de akár még piszoárt is. Házi kedvenceinknek is kedveskedhetünk pórázzal, ultratrendi kutyaruhával, macskaszállító dobozzal, vagy épp szőrfényesítő kefével. Komplett bárt is berendezhetünk otthon, annyi féle piára tehetünk ajánlatot: töméntelen mennyiségű fehérrum, belga likőr, viszki, rozé és vörösbor is érlelődik a NAV raktáraiban. Ennyi szesszel még egy lagzit is levezényelhetünk, ahol a menyasszony stylistja szintén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: esküvői ruhájuk 22500 forintos kikiáltási árról indul. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek