Aktuális

Rengeteg taxis támadt a turistapárra Budapesten

Bors

Létrehozva: 2016.09.13.

Hétfőn hajnalban fél négy körül a Thököly út-Zichy Jenő utca kereszteződésében elszámolási vitába keveredett egy külföldi pár és az őket fuvarozó taxis. A pár szerint csaltak a taxisórával, ezért nem akartak fizetni. Ekkor vagy 20 taxis jelent meg, akik végignézték, ahogy 3-4-en közülük a földre küldik és úgy is verik a férfi utast. Amikor párja is próbált beavatkozni, akkor őt gázspay-vel fújták le – írta az Origo egy olvasójukra hivatkozva. Ő hívta a rendőröket is, valamint neki köszönhető, hogy amikor a tumultus mellett lelassított, akkor a nézelődő taxisok elszállingóztak.

Mikor kiszállt a párhoz kiderült, nem csak verték őket, hanem késsel fenyegették is, majd az összes pénzüket elszedték a taxisok. Pedig ők csak azt tették szóvá, hogy a taxisóra ezer forintokkal ugrott felfelé.

A rendőrök nem értek túl gyorsan a helyszínre, negyed órába került a 200 méteres út, ugyanis ilyen távolságban van onnan a rendőrörs. Ráadásul nem is haladtak túl gyorsan a helyszínen sem az ügy tisztázásával, mert nehezen értették, amit angolul mondott nekik a pár, két órán keresztül maradtak a helyszínen.

A rendőrség a lapnak elismerte, hogy önbíráskodás miatt nyomoznak, egy ember elő is állítottak miatta. Ugyanakkor a rablás gyanúja nem merült fel, noha a pár ezt állítja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek