Aktuális

A világ egyik legkegyetlenebb férfije 8 évre kerül csak rács mögé

Bors

Létrehozva: 2016.09.14.

A  queenslandi fiatal lányt 2012 novemberében két rendőr Peter Venz és Danny Rehe találta meg, miközben élet és halál között lebegett. Ha ők nincsenek, akkor lány se élne már. A 17 éves tinit, Nikitah Beadmant, exe ejtette foglyul és kínozta egy konténerben, mert a lány el akarta hagyni - írja a Daily Mail. 

Mikor Nikitah Beadman először találkozott a nála 12 évvel idősebb Robert Galleghannel, azt gondolta, megtalálta a tökéletes partnert, aki meg is tudja védeni, ha arról van szó. Nagyon nagyot tévedett, ami majdnem az életébe került. A férfi erőszakosságára hamar fény derült, és bár lány próbálta elhagyni, nem tudta, mivel a családjával fenyegette Galleghan. 

Amikor úgy gondolta, mégis megteszi, a férfi a falhoz vágta, majd a fejét hozzácsapta egy dohányzóasztalhoz. Az este folyamán többen is látták veszekedni őket, ezért kihívták a rendőröket. Peter Venz és Danny Rehe meg is érkezett a helyszínre, Galleghan azonban közölte velük, Beadman már elment tőle, de akkor egyikük észrevette a konténert az udvaron, amihez közelebb menve halk hangot hallott. 

Mikor feltörték, kiderült, hogy a nőt a hajánál fogva kihúzta az udvaron álló konténerbe, lefejelte, megrázta, a hasára taposott párszor, megrugdosta, majd azt üvöltötte, most már nem lesz sose gyereked. Ezt követően egy dróttal összekötözte és megerőszakolta, majd a szájába tette a fehérneműjét. Hogy tényleg ne kapjon levegőt, egy kék jógamatraccal még körbe is tekerte a tehetetlen nő testét. 

A nőnek mai napig vannak állandó fájdalmai, a gerincét meg kellett műteni, a jobb karján idegkárosodást szenvedett és akkor még a lelki tényezők szóba se kerültek. A férfi a bíróságon bűnösnek vallotta magát, de hozzátette, Valium és alkohol hatása alatt volt. A bírói döntés értelmében 2021-ben szabadulhat. 

Galleghan nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, mert korábban megtámadott egy férfit karddal, nemi erőszakkal is vádolták és hivatalos személy elleni erőszakkal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek