Aktuális

Hangról is felismerik a tolvajok a csinos kaposvári rendőrnőt

Címkék
rendőrnő

Ny. A.

2016. augusztus 12. péntek 12:30

Maga az, Petra? Akkor én megadom magam – mondta a bujkáló fánktolvaj a csinos rendőrnőnek. A kaposvári körzeti megbízott pár perc múlva már a tolvaj életéért küzdött, aki pánikrohamot kapott a kapitányságon.

Forrás: Zsaru Magazin - Sebestyén Jenő

Rejtőzködő rosszfiúk felkutatásának specialistájaként tartják számon Meggyesi Petra kaposvári körzeti megbízottat a Somogy Megyei Rendőrkapitányságon. Júniusban egy növényekkel benőtt területen bukkant rá egy boltbetörőre, egy hónappal később pedig szintén egy áruházi tolvajt kutatott fel, aki raklapok között bújt el a rendőrnő elől. Petra a Zsaru Magazinnak mesélt a tolvaj kalandos kézrekerítéséről.

– A hirtelen lezúduló esőzés miatt egy járhatatlanná vált útszakaszt zártunk le a kollégáimmal egy hipermarket parkolójában július utolsó napjaiban. Egyszer csak odaszaladt hozzánk az áruház biztonsági őre, hogy egy tolvaj épp a szomszédos parkoló felé fut – elevenítette fel a történteket a zászlós. – Megláttam a ruháját púposra pakoló férfit, utánaeredtem, és felszólítottam, hogy álljon meg.

A bolti szarka – aki tizenöt fánkot és tíz magyaros pizzát próbált lenyúlni – egy barkácsáruház rakodóterében raklapok közé bújt el. De a rendőrnőt látva előbújt rejtekhelyéről, és azt mondta: – Maga az, Petra? Akkor én megadom magam.

A történet ráadásul nem várt fordulatot vett. A tolvaj a jegyzőkönyv felvétele közben rosszul lett és elájult. A talpraesett rendőrnő átlátta, hogy komoly a baj, és a mentők kiérkezésééig stabil oldalfekvésben tartotta a férfit. A tolvaj később jobban lett, és a felelősségre vonást sem ússza meg.

De hogy ismerte fel a fánkrabló a rendőrnőt?– tette fel a kérdést a Bors a rendőr zászlósnak. – Valószínűleg felismerte a hangomat. Tíz éve dolgozom rendőrként Kaposváron, már ismernek az emberek. Rendőri intézkedés közben tartanak tőlem, de ez természetes, a rendőri munka ezzel jár – magyarázza a 33 éves rendőrnő.

Karakán stílusa és vagány megjelenése miatt szeretik az emberek, bár a férfiak – sem a zűrös alakok, sem rendőrtársai – állítása szerint nem közelednek felé. Petra édesapja után lett rendőr, gyermekkorától kezdve erről álmodott, és állítja, nem cserélne senkivel. 

További cikkek

Pedofil

7 éves kora óta zaklatta lányát a horrorapa, közös gyerekük is született

Kínos

Purhabbal akarta kezelni férje férfiasságát, nagyon rossz vége lett

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

888.hu

Legyünk jól reakciósok!

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

magyarnemzet.hu

Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

szon.hu

Tombol az omikron - ennyi az új fertőzött Szabolcsban

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

NB I: a ZTE kölcsönvette a Puskás Akadémia középpályását – hivatalos

origo.hu

Új fővárost szavaztak meg egy 273 milliós országnak

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

borsonline.hu

Gyönyörű, szőke hajú lány tűnt el – családja könyörög a segítségért

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében