Aktuális

Pofátlanság: kitúrta helyéről a babakocsis anyát

Bors

2016. július 22. péntek 11:30

<p>Nincs egyszerű dolguk a babakocsival utazóknak Budapesten. Ezt tapasztalhatta meg Trasszer Eszter és férje is a 97E-s buszjáraton.</p>

Forrás: MTI

A fiatal pár az Örs vezér terén szállt fel héthetes kislányával, s a délutáni csúcs kellős közepén komoly nehézségbe ütköztek. Bár a járaton rengetegen voltak, sikerült a babakocsit a neki kijelölt helyre beállítani. Pillanatokkal később azonban Esztert és a kislányát szabályosan kitúrta on­nan egy hetven év kö­rüli, de fiatalos asszony.

– A mózeskosaras ba­bakocsink elég nagy he­lyet foglal, de a buszokon erre találták ki a kisma­mák­nak és mozgássérülteknek kijelölt részt – mesélte megkeresésünkre a fiatal anyuka. – A nőt viszont ez nem zavarta. Elrántott a gyerek mellől úgy, hogy majdnem elestem. Mivel csak százhat­van centi vagyok, és két szatyor is volt nálam, kapaszkodni nem tudtam. A babakocsit pofátlanul kihúzta a helyről, majd elégedetten leült a lehajtható ülésre.

– Szóvá tettem, hogy mégis mit képzel magáról, mire ő ne­kem­esett, és lehordott mindennek. Azt mondta, hogy szégyellné magát a helyemben, és hogy ne gondoljam, hogy ő majd állni fog. Szabályosan remegtem az idegességtől. A párommal együtt próbáltunk szólni a sofőrnek is, de nem jutottunk előre a tömegtől – panaszolta Eszter.

A fiatal édesanya – azon kívül, hogy szerette volna, hogy megírjuk az esetet – más lépést nem tesz az ügyben. De úgy véli: botrányos, hogy idősek is vannak, akik nem adják meg a tiszteletet másoknak.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia