Aktuális

Liptai műsorával csalt ki pénzt a szélhámos

Bors

2016. július 13. szerda 11:30

A férfi egy készülő TV2-s kvízműsorra keresett „tuti nyertest”, húszmilliós nyereményt ígért, amit elfeleztek volna. Az előre kért negyvenezret az áldozat hiába várja vissza. Állítólag nem csak ő fut a pénze után.

Az ötvenmilliós játszmára válogatott játékosokat a TV2 egyik munkatársa, így akadt rá cikkünk szereplőjére, arra a lányra, aki gyakran bukkan fel televíziós műsorokban statisztaként. A férfi azt ígérte neki, rövidesen újra indul a show, a készítői pedig szeretnének egy „tuti nyertest”, akinek az utolsó körben csúszik ki az ötvenmillió a kezéből, így hússzal vigasztalódhat majd. A lány, nevezzük Katának, így emlékezik a történ­tekre.

– A fiatalember tavasszal a Facebookon keresett meg, és ak­kor vázolta fel ezt a tuti lehetőséget. Azt mondta, hogy ehhez viszont előre el kell utalnom negy­ven­ezer forintot, ami, ha beérkezik, akkor tud időpontot kérni a fejesektől egy személyes találkozóra, hogy mindent lepapírozzunk – mesélte Kata.

– Folyamatosan sürgetett, mondván, mások is vannak, és aki hamarabb utal, az lesz a befutó. Egy rokona számlaszámát adta meg. Hiába mondtam, van ügyvédem, találkozhatunk is, a kezébe adom, befizetjük, és minden gyorsabb lesz. Végül belementem, győzködött, hogy ennyi pénzért nem verne át senkit, bízzak benne. Végül a beígért találkozó mindig csúszott: hol az eső, hol a forgatásai, hol édesapja betegsége miatt, és csak nem jutottunk el az illetékesekhez. Kata ezt követően már a pénzét szerette volna inkább visszakapni, és a férfi többször ígérte is, hogy átutalja, elviszi, elküldi, de az csak nem érkezett meg. Volt, hogy a „bank hibájából”, de a legtöbbször az elhúzódó munkái miatt.

– Pedig többször említettem neki azt is, hogy számos ismerősöm dolgozik a csatornánál, a beszállító cégeknél, és senki nem hallott róla, hogy indulna ez a műsor, de ő kötötte az ebet a karóhoz. Hiába, mindig csak a kifogások és a nyugtatások jöttek: megkapom a pénzem, nekem is jól jön majd a tízmillió, neki is lesz helye, nyugodjak meg, mindent intéz. Eddig vártam – tette hozzá Kata, akinek hónapokra visszamenőleg megvannak a beszélgetései az úrral, sőt az utalásáról szóló bizonylatot is őrzi. Természetesen megkerestük a TV2-t is, hogy megtudjuk, valóban tervezik-e Az 50 milliós játszma folytatását, és a férfi az ő megbízásukból keres-e „tuti nyertest” a közösségi oldalon. „Határozottan cáfoljuk, hogy a TV2-nek bármilyen módon köze lenne az esethez. Az említett személy nem a TV2 alkalmazottja, és jelenleg nem tervezzük Az 50 milliós játszma folytatását. A TV2 megteszi a szükséges jogi lépéseket az ügyben” – tudatta a Borssal TV2 sajtóosztálya. Úgy tudjuk egyébként, nem Kata az egyetlen, akit a férfi átvert.

További cikkek

Tetoválás

Két éve még egy sármos srác volt, most rettegnek tőle az emberek, ha meglátják

Fájdalom

Földön túli szerelem: Zokogva búcsúzott menyasszonya Dobos Attilától

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

5 tipp az intim egyensúly fenntartásáért

magyarnemzet.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

szon.hu

Véletlenül lőtt a vadász, 2 kilométerrel odébb meghalt egy újfehértói ember - Nem érzi magát bűnösnek

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Kerékpár: Bernal több műtéten esett át, súlyos állapotban van

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben