Aktuális

Komoly szerelmek is szövődnek az érzéki táborban

Címkék
tábortantra

R. A.

2016. július 12. kedd 11:30

Meztelen fürdés, agyagpakolás, tudatos boldogság tíz napon át. Egyebek közt ezt kínálja a tantratábor a szexuálisan fejlődni vágyóknak. Akár egyedül is be lehet fizetni, és felső korhatár sincs.

Forrás: Thinkstock

Nyáron a felnőttek is vágynak a lazításra, kikapcsolódásra, de az keveseknek jut eszükbe, hogy táborozni menjenek. A nyári tábort ugyanis a többség gondolatban a gyerekekhez, fiatalokhoz társítja, holott 18 éven felülieknek is szerveznek. Akár szó szerint is értve a korhatár-megjelölést.

Ilyen a tantratábor, ami kicsit extrém vakációs lehetőség azoknak, akik nyitottak a szexualitásban, és tudatosan szeretnék megélni a boldogságot.

Csípős

A tantratábor hatalmas előnye a társkereső randikkal szemben, hogy itt az embe­rek tíz napra garantáltan összezárják magukat. Nincs pardon, nincs asztaltól felállás – nincs menekvés. Máté Sándor

– Szép környezetben, a horvátországi Hvar szigetén tartjuk a tábort, hogy az érzékeket minden téren kényeztessük – fogalmaz a szervező, Solymári György. – Nyolc éve rendezzük ezeket a közös nyaralásokat, és mindig kiegyensúlyozott a nemek aránya, erre tudatosan figyelünk.

- Minden esztendőben rengeteg új érdeklődő akad, mert a közhiedelemmel ellentétben valójában igenis nyitottak az emberek.

Solymári elmondása szerint leginkább a középkorúakat, a 30 és 50 közöttieket érdekli a tantratábor, de hatvanas éveiben járó résztvevőjük is volt már.

– Egyik program sem kötelező, mégis az a tapasztalat, hogy a táborozók 60-80 százaléka részt vesz rajtuk. A cél az, hogy jól érezzük magunkat, s megtanuljunk nyitni egymás felé az érintés által – magyarázza.

– Az elején még elméletben beszélgetünk, ismerkedünk, aztán jöhetnek a gyakorlati programok. Reggel mindig jógával indítjuk a napot, napközben közösen strandolunk – természetesen meztelenül –, de van éjszakai fürdés, tengerparton alvás és agyagozás is, azaz agyagpakolással kenjük be egymást. A szervező szerint nem egy esetben találtak egymásra emberek a tantrikus naturista nyaralás alatt, és párként tértek haza. Hosszú kapcsolat is alakult már ki ilyen táborozásból.

Felszabadulás

A tantra szó szanszkrit eredetű, jelentése felszabadulás. Tudatunk kiteljesedését jelenti párunk segítségével, amikor fizikai létünk szintje fölé emelkedünk. A tantra az isteni szeretet útja. Hétköznapi nyelvre talán úgy lehetne lefordítani, hogy odafigyelünk egymásra szeretettel. Jó érzéssel tölt el bennünket, amikor együtt vagyunk, és szavak nélkül is megértjük egymást. Segítünk egymásnak, hogy feloldódjanak a napi feszültségek, a stressz, és feltöltődünk pozitív energiával. Az őszinteség, a tökéletes boldogság és a harmónia időtlen pillanatait éljük át. Valódi, meghitt együttléten keresztül közel kerülünk egymáshoz és önmagunkhoz.

További cikkek

Évértékelő

Évértékelővel indíthatja el a kormánypárti kampányt Orbán Viktor

Időjárás

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront