Aktuális

Húsvágó késsel csapott le a részegre a pesti gíroszos

Bors

Létrehozva: 2016.07.20.

Hangos szóváltás tört ki, a vendég felborította a húsállványt, ezután sújtott le a felbőszült gíroszos.

2014-ben egy május éjjel egy ittas állapotban lévő férfi érkezett a IX. kerületi gíroszos (gyros) büféhez. A szakács közölte vele, hogy a hely bezárt, ezért a vendég továbbállt. Látta azonban, hogy egy utána érkező vendéget szó nélkül kiszolgálnak ugyanabban az egységben, ezért visszament és kiabálva szidni kezdte a szakácsot.

A szóváltás közben a felháborodott vendég többször benyúlt a pulton, több tárgyat lesodort, majd megrántotta a hússütőállványt, ami a rajta lévő húst a nyárssal együtt kitépte és a földre dobta. Ezt látva a vádlott egy több mint fél méteres teljes hosszúságú gírosz vágókéssel nagy erővel a másik férfi feje irányába sújtott. A vedég védekező alkarját és fejét találta el. A férfi kezén keletkezett súlyos sérülések maradandó fogyatékosságot okoztak.

A Fővárosi Főügyészség az egyiptomi állampolgárságú férfit életveszélyt okozó testi sertés bűntettének kísérletével vádolja. Tettéért két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést kaphat. A főügyészség garázdaság vétsége miatt a bántalmazott férfival szemben is vádat emelt erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása miatt - derül ki az ügyészség honlapjáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek